2777
2789

واسه ریاضی کدوم منبع خوبه؟

که درسنامش قوی و کامل باشه...تستاشم مناسب باشه

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون استفاده کردین ازش؟ درسنانش کامله؟

نمونه کتابو دانلود کنید هم درسنامه هم تستارو برسی کنید 

کتاب ممکنه تا حدودی سلیقه ای باشه 

از نظر من کتاب خوبیه برای شروع 

نه یازدهم میرم

میشه لطفاً راجع به مدارس نمونه برام توضیح بدین که چه فرقی با دولتی داره و اینکه شما راضی هستید یا نه؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میشه لطفاً راجع به مدارس نمونه برام توضیح بدین که چه فرقی با دولتی داره و اینکه شما راضی هستید یا نه ...

فرقش توی جو مدرسس و خب اینکه بچه های داخل مدرسه نمونه قطعا بچهای درسخونی ان که تونستن بیان تو این مدرسه و بنابراین فضای رقابتی هس...

امتحانها سختتره...

رو نظم تاکید دارن

فرقش توی جو مدرسس و خب اینکه بچه های داخل مدرسه نمونه قطعا بچهای درسخونی ان که تونستن بیان تو این مد ...

من پسرم نمونه امسال قبول شده ،ولی شنیدم نمونه خیلی سختگیر هستند و به قول شما امتحان ها هم سخت تره.و چون الان معدل برای بچه ها مهمه پیش خودم میگم بره دولتی که فشار کمتری روش باشه و نمره بهتری بتونه بگیره،برای همین خیلی مرددم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من پسرم نمونه امسال قبول شده ،ولی شنیدم نمونه خیلی سختگیر هستند و به قول شما امتحان ها هم سخت تره.و ...

پسر شما انسال دهمه پس ۴۰۴ کنکور داره....اونموقع تاثیر معدلشون سال یازدهم و دوازدهمه...که امتحاناشون سراسریه...پس فرقی نداره کجا باشن...من راضیم شخصا...امتحانا سخت هست ولی خب باعث میشه درسخونتر بشیم دیگه