2777
2789
عنوان

واقعا چرا

197 بازدید | 29 پست

چرا بعضی دخترا فکر میکنن خوشبختی یعنی ازدواج شوهر... 

چرا هیچ وقت به این فکر نکردن درس بخونن مهاجرت کنن.  مستقل شن.  قدرتمند شن 

نصف شبی بیخوابی زده به سرم 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خوبه همیشه کسی رو تو غم و شادیهات پشتت داری میتونی در کنارش هم درس بخونی و پیشرفت کنی با ازدواج هم میشه مستقل شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مهاجرت جزو موفقیت نیست  ولی با بقیه ی موارد موافقم  برای ی دختر لازمن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

این چیزا از نظر مادی بود...ولی هرکسی نیاز به یه نفر داره که از نظر احساسی تامینش کنه..

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
ازدواج خوبه همیشه کسی رو تو غم و شادیهات پشتت داری میتونی در کنارش هم درس بخونی و پیشرفت کنی با ازدو ...

بستگی به شانست داره عزیزم 🤷🏻‍♀️

این همه حیوون وحشی و درنده در نقش شوهر تو جامعه اس