2777
2789
عنوان

دوراهی درس یا بچه!!

149 بازدید | 19 پست

اولا بگم عاشق بچه هستم

یه پسر دوماهه دارم

دوس دارم با بچه دومم فاصله سنیش‌ کم باشه

از اینورم امسال میخوام کنکور ارشد بدم.

اونروز ۲ تومن هزینه کتاب دادم ولی الان فکر میکنم اگر بخوام ارشد بخونم فاصله سنیشون میشه ۴ سال

بنظرتون ۴ سال زیاد نیست؟

بنظرتون ارشد بخونم یا با همین یدونه بچه هم سخته؟

ارشد بخونم یا بچه دار شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد نیس من با داداشم ۷ سال داریم مامانم بعضی وقتا میگه کمه😂

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

ارشدت رو بخون بعد دومی رو بیار. با دوتا بچه درس خوندن یکمی سخته. میتونی ترم اخر ارشد اقدام کنی. سه سال میشه اختلافشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پسرم الان ۴سالشه میگم زوده هنوز برا دومی دوتا بچه کوچیک خیلی سخته ها

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

😁بزار این یکی یه سالش بشه ان شالله اینقدر شیطونی کنه که خودتم بخای یکم فاصله بیوفته ۴ سال که چیزی نیست خداییش فاصله کمترم در حق بچه اول به نظرم ظلمه چون به هرحال محبت بهش کم میشه 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

قبل از درس و قبل از بچه ، سلامتی مهمه خانم

برای اینکه شما بدن سالمی داشته باشی باید سه سال از بارداریت بگذره بعد دوباره باردار شی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

ارشد دو ساله میشه تمام کرد. فوقش  شش ماه  هم نیاز به خوندن داسته باشید. و بعد می تونید ترم آخر ارشد اقدام کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

خب بستگی به خودت داره .

من بودم فقط رشته خوب و عالی و شغل ‌

یه بچه کافیه .

حالا نظر خودت هر چیه اونو انتخاب کن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

😁بزار این یکی یه سالش بشه ان شالله اینقدر شیطونی کنه که خودتم بخای یکم فاصله بیوفته ۴ سال که چیزی ن ...

عه واقعا؟دیگه دارم دیوونه میشم عاشق بچه ام حالم بده😭😭😭😭😭😭بخدا بدنم اوک بود همین موقع باز باردار میشدم ولی خب بدنم نابود میشه نمیخوام بی عقلی کنم