2777
2789
عنوان

از گناه کردن خستم

467 بازدید | 33 پست

بچه ها من قدیما خیلی خوب بودم نماز میخوندم ، نماز شب میخوندم ، اعمال قبل خوابم ترک نمیشد ، برای اموات هرروز قران میخوندم ، خیلی تاالان ضعیف شدم ، یه سری گناه بد انجام دادم که توبه کردم و دیگه نمیکنم ولی غیر اون دلم میخاد حالا که گناهای بدتر ندارم و کلا ادمیمم که حق الناس برام مهمه حق الله هم ترک نشه، دوباره نمازخون شم، دلم میخاد امام زمانمو شاد کنم ، تورو خدا کمکم کنید بهم راه بدید ، منی که پنج شش ساله دیگه از همه چی دور شدم چیکار کنم که تنبل نشم یا زده نشم یعو ؟ مثلا عاشق قران خوندنم ولی تنبلم از حجاب متنفرم بخاطر بعضی کارای بی حجابا و دودستگی جامعه، غیر چادر بهم کمک بدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌دونی تا زنگار قلبت برطرف بشه طول می‌کشه تا علاقمند باشی 

پس مث این جوگیر ها زرتی از چادر هم شروع نکن ک بخوای چند روز بعد بزاریش کنار بی احترامیه

فقط اینو بهت بگم نماز اول وقت ،اول وقت ها 

یعنی نماز ک اصلح بشه همه ی زندگیت دگرگون میشه 

من جواب گرفتم از نماز اول وقت و درست 

در کنارش کم کم پوششت رو مناسب کن ،تا رمضان هم فرصت خودسازی داری بعدش روزه رو شروع کن 

مواظب باش با این تسبیح به آب کشیده ها هم دمخور نشی چون اینا عامل اصلی نابودی دین و دنیای ادمن. 

بنظرم این کار هارو کم کم شروع کن اصلاح کردن

مثلا الان اصلا فکری جز نماز نکن

کم کم نمازتو بیار

یه هفته فقط مغرب و اعشا بخون و با باقی نماز ها کار نداشته باش

هفته دوم ظهر و عصر رو هم به وعده روزانت اضافه کن

هفته سوم صبح رو هم اضافه کن و همرو دیگه بخون

عزیزدلم همه ما گناهکاریم مهم اینه توبه کنی و دیگه اونکارو انجام ندی یه نکته مهم بهت میگم اغراق ب گناه خودش گناه کبیره نیازی نیست بیای تو سایت بگی من گناه کردم اینجور وقتا با دفتر مرجعت تماس بگیر😊

عضو این گروه نمازاشو انقدرخوبه منم ی مدته دارم میخونم

چه گروهی؟ مناسفانه همیشه لاک دارم ، خودمو قانع میکنم که غسل جبیره و وضو چبیره اوکی هست, با لاک میتونم ؟😓🥹

اول از همه تبریک میگم بهت که دوباره برگشتی بعدم بدون همین توبه ته بندگیه و واقعا دمت گرم

مرسی عزیزم برام دعا کن . افتاب لب بومم‌ نمیخام دنیای بدی داشته باشم. میخام نمونه ی مادر با ایمان برای بچه هام باشم نه مادری بی قید و بندی که پسراش نه ار محرم چیزی بدونن نه از ماه های دیگه مسلمونا

بنظرم این کار هارو کم کم شروع کن اصلاح کردن مثلا الان اصلا فکری جز نماز نکن کم کم نمازتو بیار یه ...

اگر روزی نخوندی حس خودتو بد نکن

عیب ندارع

طول می‌کشه تا نماز بشه وعده هر روزت

بعد که نمازتو اصلاح کردی قرآن و دعا ها رو برو سراغش

مثلا چله بگیر که مجبور شب چهل روز ی کارو کنی

از چله که ای سبک هم شروع کن

مثلا هر روز سوره ناس رو بخون تا چهل روز

یه چله که کلی هم ثواب داره

بعدش چله های بزرگ تر بگیر و بعدم جز خوانی کن

چه گروهی؟ مناسفانه همیشه لاک دارم ، خودمو قانع میکنم که غسل جبیره و وضو چبیره اوکی هست, با لاک میتون ...

ی گروه تو تلگرام زدیم یه بار بابچه های نی نی سایت بعد خوندن نماز اعلام میکردیم یادش بخیر الان دیگه عادت شده برام میخونم

یه تاپیک بزن کاربرارو دعوت کن گروه نمازبزنید