2777
2789
عنوان

برادرهمسرم فوت شده

481 بازدید | 21 پست

برادرهمسرم ۳۳سالگش بود ۲۰روز پیش فوت شد همسرم حالش روحیش خیلی خراب چجوری کمکش کنم خواب و غذا نداره خیلی ناراحتم اینجوری اشفته وپریشون میبینمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نمیشه گفت باید این دوران بگذره عزیزم

باهاش حرف بزن ازش بخاه باهات حرف بزنه

هبچوقت از جمله های ناراحت نباش و گریه نکن و فلانی راضی نیست گریه کنی استفاده نکن

خدا رحمتشون کنه هم نشین با امام علی باشن به شماو همسرتون و خانوادشون هم صبر و سلامتی بده🌺🌺🌺

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

پسرعمه ی منم دوماه پیش فوت کرد تویه تصادف مسخره کنار خیابون بود بغل پیاده رو ماشین منحرف شد لهش کرد ۳۷ سالش بود هنوز داغش تازه س

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

خدا صبرتون بده. هیچی عزیزم. محبت و همراهی. غذاهای آبکی ولی مقوی درست کن براشون که خوردنش راحت باشه. 

میگم نکنه شما خواهر اون استارتری هستی که میخواست آبان عروسی بگیره ولی داداش دامادشون فوت شده بوده🤔

همسن برادر من بود سال گذشته تصادف کرد،خدا صبرش بده،20 روز یکمی زوده برای فراموشی اما یکم از اون دنیا براش بگید و اینکه ماهم قرار نیست همیشه زنده بمونیم و به زودی همدیگه رو میبینیم اون زمان میفهمیم حتی کمتر از یک چشم بهم زدن توی دنیا زندگی کردیم اونا که اون دنیان الان اینو بهتر میدونن

همسن برادر من بود سال گذشته تصادف کرد،خدا صبرش بده،20 روز یکمی زوده برای فراموشی اما یکم از اون دنیا ...

روحش قرین رحمت الهی اتفاقا اینارو بهش میگم امیدوارم گذرزمان یکم ارومش کنه

اصلا مانع ابراز ناراحتبش نشو

حتی بهش بگو اگه گریه داری گریه کن و خودتو خالی کن

تو فقط محیط ارامش بخشی رو براش قراهم کن با محبت و اینا ک اروم اروم یادش بره

خدا رحمتش کنه