2777
2789
عنوان

برادرهمسرم فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 21 پست
اصلا مانع ابراز ناراحتبش نشو حتی بهش بگو اگه گریه داری گریه کن و خودتو خالی کن تو فقط محیط ارامش ب ...

خدا کمکش کنه این دوره تلخ بگذره یکم حالش بهتربشه به حدی بیقراره قلبم میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزدش 😔منم داغ برادر دیدم ۴ ماه بعد فوت مادرم هنوز سالگرد هیچکدومشون نیومده داغ خیلی خیلی سخ ...

روحشون شاد عزیزم اره خیلی تلخ من خودمم پدرمو از دست دادم سنشم کم بود تحملش سخته از خدا ارامش میخوام برانون

روحشون شاد عزیزم اره خیلی تلخ من خودمم پدرمو از دست دادم سنشم کم بود تحملش سخته از خدا ارامش میخوام ...

ممنونم‌عزیزم  خدا پدرتون رو هم بیامرزد من داغ پدرم هم دیدم 😔فقط اگر خیلی حالشون بده قرص استرس کالم بخورن که گیاهی هست همراه با دمنوش آرامبخش که ضررشم کمتره تا بوده همین بوده هیچکاریشم نمیشه کرد

باهاش حرف میزنم ولی افسرده س شبا باقرص خواب میخوابه نباید قرص بخوره  

باهاش همراه شو میره سر خاک میاد 

اگر حس عذاب وجدانی چیزی داره با زبون خوش صبحت کن 

یه تفریح کووچولو بعد چند ماه که گذشت الان نه هاابرید در حد پیک نیک غذای خونه رو بردارین بیرون بخورین پیاده روی کنید  بد خلقی کرد به دل نگیر 

قرص هم میخوره از دکتر یا حتی دکتر داروخانه مشورت بگیر یه مدت طبیعی به خصوص چند وقت اوایل دوره سوگ

گاهی باهاش از خاطرات بگو بزار بگه نزار حرف توی دلش بمونه ولی از چند ماه بعد کم کم سعی کن مسیر حرف روعوض کنی 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
باهاش همراه شو میره سر خاک میاد  اگر حس عذاب وجدانی چیزی داره با زبون خوش صبحت کن  یه تف ...

مرسی عزیزم بابت همراهیت 

سالگرد برادر همسرم چند روز پیش بود همسرم هنوز حال بدی و داره وبعد از ده سال ترک اعتیاد رفته لغزش کرده برام دعا کنید همسرم دیگه برنگرده اون طرف داستان خیلی عذاب وبدبختی کشیدم تا ترک کرده بود ولی خراب کرد 

مرسی عزیزم بابت همراهیت  سالگرد برادر همسرم چند روز پیش بود همسرم هنوز حال بدی و داره وبعد از ...

وقتش رو پر کن نزار با ادمایی که میکشن بره 

از مشاوره رایگان بهزیستی هم کمک بگیر 

توکل ات به خدا باشه 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...