2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اگه گوشیه دیگه ای دارین که خوبه بهم بگین من بعد چندین سال تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم خیلی مهمه که عمر طولانی داشته باشه

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
من a52 دارم عالیه بنظرم سامسونگ بهتر از شیائومی هس

بینa32وa52موندم چون تفاوت زیادی با هم ندارن ولی خیلیا ازa32راضی ترن اره به نظرمن سامسونگ ارزش بیشتری داری چون الانم گوشیم سامسونگه و خدایی ۷ساله دووم اورده دستم

پوکو ایکس فور بگیر خب.  حتی تو جمهوری دیگه میگن نداریم. حواست باشه دست دوم نندازن بهت. من تری د ...

شنیدم هم سنگینن هم یه وقتایی تو ایسنتا و نت هنگ میکنن درسته؟

اطفالايك ميكني منم ميخوام گوشي بخرم همسرم ميگه تا٢٠ميليون بهت ميدم وبرو آيفون ١١بگير ولي من دلم نميادميگم شيايومي تا١٠ميليون بگيرم وبين پوكو وMiموندم نميدونم چي كاركنم