2821
2789
عنوان

ترک خط باسن

294 بازدید | 19 پست

سلام... دوستان کمککک... الان ک ناحیه تناسلی دخترم رو شستم.. باز کردم که با زینک چرب کنم دیدم خط باسن ش

داخل لابیا ماژور

بیرون از لابیا مینور ترک برداشته

چه کار کنم😭

ناخن هم نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا قارچه به خاطر عرق و ... تمیز با شامپو بچه بشور و خشک نگه دار زود خوب میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ترو خدا ببر دکتر

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشه چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

بچه ۸ ماههرا چرا باید قسمت تناسلیش را باز کنی و زینک بزنی اخه

خوب نیست به نظرم

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️