2777
2789

از بس دوسش دارم هی میاد تو سرم که نکنه خیانت کنه

الان۲  ساله باهمیم خاستگاری ام اومده قراره ازدواج کنیم منتظریم شرایطمون درست بشه 

همش سرکاره اصلا یه تفریح ساده نداره میگه چرا وقتی تو نگران میشی برم جایی یا با دوستام بیرون یا خونس یا سرکار ☹

اهلشم نیست خب ... ولی من دو روزه باز رفته این فکر رو مخم هروقت بهش گفتم انقدر ناراحت شده میگه چیکار باید میکردم نکردم خیلی بهم بر میخوره 🥲 سنسور پسورد گوشیش انگشت خودمه همه چیش دستمه ولی بازم نمیدونم چه مرگمهههههه

دلم نمیاد الان باز به خودش بگم بهش بر بخوره ولی دارم روانی میشم😭😭😭😭😭 دو سه روزه اینجوریم عصر گفتم بیا پیشم کلی کار داشت دید حالم خوب نیست اومد باهم رفتیم دفتر کاراشو انجام داد😭😭الان گذاشتم خونه...

بگین چیکار کنم از این فکر بیام بیرون😭😭

درمانگر ذهن و روح😌💜

قدر لحظه هاتو بدون که عشقت کنارته یه کار نکن از دستش بدی

من عشق ۴ سالم بلاکم کرد یهو رفت یهو ..... هنوزم تو شوک عجیبیم هر شبم گریس😔😔

میشه دعاکنید شخص موردنظرم برگرده؟💎بهم نه نگید دلمو نشکونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فکر کن همین رفتارو اون با تو بکنه زشته الان شما داری جوری رفتار میکنی ک بهش بی اعتمادی 

میدونم اشتباهه...اعتماد هم بهش دارم

ولی نمیزارم متوجه بشه که 😭

درمانگر ذهن و روح😌💜

ععع دقیقا منم همین حسو داشتم و گهگاهی هنوز دارم البته ماهم ۳ سال دوست بودیم الان شده همسرم ولی اینا از دوس داشتن زیاده خیلی خوب درکت میکنم ولی بهش نگو چون مرده غرور داره ممکنه بهش بر بخوره بگه من کاری نمیکنم همش فکر خیانت میکنه پس بذا خیانت کنم تا از این ب بعد فکرم کرد بهم بر نخوره 

🖤
ععع دقیقا منم همین حسو داشتم و گهگاهی هنوز دارم البته ماهم ۳ سال دوست بودیم الان شده همسرم ولی اینا ...

☹👏🏻 بعد از دوران دوستی یعنی عقد و ازدواج رابطتتون با دوران دوستی فرق کرد یا نه؟ همونجوری بود

درمانگر ذهن و روح😌💜
☹👏🏻 بعد از دوران دوستی یعنی عقد و ازدواج رابطتتون با دوران دوستی فرق کرد یا نه؟ همونجوری بود

خب ببین ما الان عقدیم خب هنوزم بهش میگم چقد دوسم داری میگه اندازه تمام شن و ماسه های دریاها ولی خب کلا رابطه دوستی با متاهلی فرق داره ولی هنوزم بجای زن و شوهر مثل دوست میمونیم.ببین همه چی بستگی ب دو نفر داره شما ک تا الان بهت خیانت نکرده مدت زیادیه ک شناخته باشیش الکی بهش گیر نده چون من ب شوهرم ک رلم بود گیر میدادم میگف خسته میشما

🖤
خب ببین ما الان عقدیم خب هنوزم بهش میگم چقد دوسم داری میگه اندازه تمام شن و ماسه های دریاها ولی خب ک ...

ماعم بعد از دوسال هنوز اینجوریم ولی بهم گیر نمیدیم جفتمون بهم اعتماد کامل داریم کارهایم که می‌دونیم ممکنه ناراحتمون کنه انجام نمیدیم ولی میخوام بدونم شور و شوق و حال هوای دوران دوستی با ازدواج فرق داره 

من بهم میگه آره خیلی معلومه که فرق داره 🥺😍

درمانگر ذهن و روح😌💜