2777
2789

سلام خوشگلای جذاب😍

چندم ابان ب دنیا اومدین؟

من خودم ۳۰ ابان😍😂

امیدوارم لااقل ی ابانی اینجا باشه🙄

خیلیا از ابانیا بد میگن😏 ولی مهم نیس ابانیا عشقن عشققققق💖💖💖

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه آبان نیستیم چی؟😁

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
۲۹ آبانم پریدم توتاپیکت

خوس اومدی😍❤

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

۲۹

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
ماکه آبان نیستیم چی؟😁

ایرادی نداره شما تاج سر مایین😂💖

جانمممممم  با من  کاری  داشتین ⁦❤️⁩

هنوز  که  ۲۸آبان  نیومده  

نکنه  می خواین  کادو  بدین بهم 😁🙃

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️