2777
2789
آره سختی هم داره بالاخره مسئولیت همه چی با خود آدمه ولی من فکر میکنم خیلی آرامش داره

درسته آرامش خیلی زیادی داره

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال اینجور زندگی مردی؟ الان هم همینه شرایطت؟

دوسال بیشتره

بله شرایط همینه

میخوای مستقل شی؟

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
آره خ میخام و دارم براش برنامه ریزی میکنم و البته راه زیادی در پیش دارم😔😔😔

ان شالله 

خوب مجردی زندگی کنه آدم،خونه مستقل داشته باشه ولی نه اینکه محدود باشی،کلب راه هست واسه اینکه سرگرم ...

اینقدر مسیولیت سرت هست ک وقت سرگرم کردن نداری. ولی تو خونه با بقیه حداقل کسی هست ک فکرت بهش مشغول باشه ک میبینیش. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.