2777
2789

لطفاً لطفاً اگه اطلاعاتتون درسته نظر بدین 

۱، اگر انتخاب رشته بشه و رشته های که انتخاب شده قبول نشیم ، سهمیه از بین میره؟

اگه رتبتون به پرستاری بخوره و احتمالا قبول شید میرید یا میمونید ، اینم در نظر بگیرید که علاقتون یه رشته دیگس که نیاوردین در واقع پرستاری انتخاب آخرتونه

بعدم تغییرات کنکور رو هم در نظر بگیرید 

موندم چیکار کنم😔 میترسم بمونم ساله بعد همینم نیارم شما بودین چیکار میکردین

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم پرستاری، علاقه داشتم

اگه علاقه نداری نیا که دووم نمیاری

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

اولین اصل علاقه عزیزم . ولی خب با این شرایط کنکور سال آینده اصلا پشت کنکور موندن پیشنهاد نمیکنم .

پرستاری هم حقوقش خوبه هم پرستیژ ، 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚

من پرستاری یا پیراپزشکی هارو ب احتمال زیاد قبول میشم حالا یا دولتی یا آزاد یا شهریه پرداز ولی دوس دارم دی ماهم کنکور؟ بدم ولی اینبار برا انسانی چون مطمئنم زیر ۱۰۰ میشم حالا موندم  🥴 ولی دوس دارم علوم تربیتی ازاد برم ولی دی ماهم کنکورم بدم تا بشه انصراف بدم بنظرتون بکنم این کارو

اتفاقا منم همین مشکل شما رو دارم ولی اگه قبول نشید سهمیه تون از بین نمیره تا موقعی ک دانشگاه روزانه ...

ازاد قبچل شی فقط یکبار میتونی استفاده کنی 

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩