2777
2789

درباره رفلاکس بعد بارداری نمیدونم اما کلا رفلاکس معده بخاطر عدم عملکرد یکی از قسمت های معدس و باعث میشه غذا برگرده 

دکتر برید قرص میدن چنتا توصیه هم هست که تاثیر داره مثلا وقت خواب سر بالاتر از تنه باشه که غذا برنگرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره رفلاکس بعد بارداری نمیدونم اما کلا رفلاکس معده بخاطر عدم عملکرد یکی از قسمت های معدس و باعث م ...

دکتر رفتم اینقد قرص ضد اسید داده هیچ اثری نداره دارم میخورم اخه ترش نمیکنم ، علائممو گفتم توی همین تاپیک 

احستاس خفگی و برگشت غذا توی مری تلخی دهان و احساس سنگ توی گلو و گرفتگی عضطلات گردن و صورت 

یا خدا منم گرفتگی تو قسمت معده و شکم و پشت قفسه سینه راست دارم و تنگی نفس در قفسه سینه راست پشت قفسه سینه راستم گرفتگی قفسه سینه راستم پشتش با نفس عمیق انگار چنگ میگیرن غذا میاد تو دهنم تازه اندوسکوپی دادم گفت فتق هیاتال داری دوسال پیشم اندوسکوپی دادم گفت اسید مزمن داری نمیدونم چیه ریه هم اسکن کردم سنو هم از همجا دادم دردمو نمیفهمن

متاسفانه رفلاكس درمان قطعي نداره

يهو ميبيني چندين ماه مشكلي نداري و بعد به دفعه عود ميكنه

من كه چندين ساله درگيرشم

همين الان هم دارم خفه ميشم 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
یا خدا منم گرفتگی تو قسمت معده و شکم و پشت قفسه سینه راست دارم و تنگی نفس در قفسه سینه راست پشت قفسه ...

منم اين علائم رو دارم وقتي رفلاكسم شديد ميشه

به قلبم ميزنه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
دکتر رفتم اینقد قرص ضد اسید داده هیچ اثری نداره دارم میخورم اخه ترش نمیکنم ، علائممو گفتم توی همین ت ...

منم از بچگی قرصای مختلف استفاده میکردم 

دکترتو عوض کن یا به همین بگو که تاثیر نداشته