2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاده ۵۰ تا ۱۰۰ یا بیشتر واسه هر سفر

والا دختر عمم با یه خلبان ازدواج کرده سرتا پا طلا گرفته جهزیه خریده خونه ماشین داداشم قرار بود پزشکی بخونه الان هرکاری میکنیم میگه فقط خلبانی🙃

والا دختر عمم با یه خلبان ازدواج کرده سرتا پا طلا گرفته جهزیه خریده خونه ماشین داداشم قرار بود پزشکی ...

خوش به سعادتش . دختر عمت از اونا پایین ترن از لحاظ مالی؟ و اینکه دعانویسش کی بوده از لحاظ قیافه هم بگو 😂😂😂

منم یه خانومی میشناسم ازدواج دومش بود با یه خلبان ازدواج کرد و آقا ازدواج اولشون بود...گویا درآمدش خوبه چون به تازگی بعد عروسی خونه خریدن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خوش به سعادتش . دختر عمت از اونا پایین ترن از لحاظ مالی؟ و اینکه دعانویسش کی بوده از لحاظ قیافه هم ب ...

وضع مالیشون خیلی پایین بود خیلی میتونم بگم صفر.بخدا ۶سال فقط یه مانتو تنش بود.ولی الان بیاببین عمم اینا یه قرون هم خرج نکردن تالار جهزیه..پسره حتی یه ریش تراش هم نزاشت بخرن.یه عالمه هم خرید کردن واسشوقیافشم معمولی 

منم یه خانومی میشناسم ازدواج دومش بود با یه خلبان ازدواج کرد و آقا ازدواج اولشون بود...گویا درآمدش خ ...

والا خوشبحالشون بعضیا بیچاره نمیتونن با یه نفر ازدواج کنن اینا دو سه بار شوهر میکنن

والا خوشبحالشون بعضیا بیچاره نمیتونن با یه نفر ازدواج کنن اینا دو سه بار شوهر میکنن

چی بگم....

چندوقتیه یه خانومی رو تو اینستا دیدم خودش ۴۰ به بالا شوهرش ۳۳ ساله

شوهر روانشناس زن یه پسر داره از ازدواج قبلی و شاغل هم نیست زبون داره ۲متر....

بعد میگیم چرا دخترا خواستگار خوب ندارن چرا ازدواج کم شده

این آقا الان میتونست یه ازدواج درست داشته باشه بچه دار بشن

این خانوم میگفت قصد ندارم باردار بشم و با خانواده همسرمم ارتباطی ندارم

مرد باید تا ابد برای زن خرج کنه حتی تو مناسبت ها هم برای مرد نباید کادو گرفت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

متاسفانه متاسفانه حقوق خلبان ارتش ۸ تا ۱۰ تومنه ما آشنامون میگه از ۱۸ سالگی تو ارتش کلی سختی و این شهر و اون شهر دور از خانواده .....میگه میخوام استعفا بدم شاید خارج از کشور بهتر باشه برا خلبانها .....هواپیمای مسافربری رو خبر ندارم .......ولی نونی توی خلبان ارتش نیست ....