2777
2789
عنوان

دکتر روزی طلب همدان

4551 بازدید | 34 پست

سلام دوستای همدانی گلم کسی میدونه الان هزینه عمل بینی دکتر روزی طلب چقدره؟ 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

هزینشو  نمیدونم  اما بهتره پیش این دکتر عمل نکنی 

چون فقط بینی های راحتو عمل میکنه اونارم اصلا خوب عمل نمیکنه من برای ویزیت رفتم چند نفر اومده بودن واقعا افتصاح بود  یکیشونم کج شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینشو  نمیدونم  اما بهتره پیش این دکتر عمل نکنی   چون فقط بینی های راحتو عمل م ...

عه آخه 2 سال پیش رفتم قبول کرد نوبتم زدم اما به دلایلی نشد که برم حالا میخواستم برم 

سوراخهای بینیت خوب نمیشه نامساوی درش میاره، .....یکی در میان عملش خوب میشه یکی رو اینقدر خوب عمل میکنه ذهنت وا میمونه ....یکی رو یه جور خراب میکنه که .....

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بچه ها جنابی چقدر می گیره....

روزی طلب چقدد ؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
سوراخهای بینیت خوب نمیشه نامساوی درش میاره، .....یکی در میان عملش خوب میشه یکی رو اینقدر خوب عمل میک ...

آخه من دماغم واقعا خوبه فقط خیلی کم قوز داره اصلا نمیخواد به سوراخش دست بزنه فکر کنم خوب بشه

زیر میزی نه هزینشو میخواستم بدونم 

الان دکترای همدان اکثرا ۱۰ یا ۱۱میگیرن ۴سال پیش ۴تومن بود 

الان دکترای همدان اکثرا ۱۰ یا ۱۱میگیرن ۴سال پیش ۴تومن بود 

خب خوبه باز آخه تهران همه دم از 30 میلیون میزنن 

آخه من دماغم واقعا خوبه فقط خیلی کم قوز داره اصلا نمیخواد به سوراخش دست بزنه فکر کنم خوب بشه

خرتبش میکنه...دوست منم دماغش خوب بود فقط قور داشت .....سوراخاش که اصلا مث هم نیست هیچ اصلا به صورتش نمیاد ...بعدش هم دماغ اولش قشنگ تر بود البته یکی دیگه از دوستامم همین مشکل رو داشت خیلی اونو خوب درآورده ریسکیه پیش روزی طلب عمل کردن 

خرتبش میکنه...دوست منم دماغش خوب بود فقط قور داشت .....سوراخاش که اصلا مث هم نیست هیچ اصلا به صورتش ...

اي بابا دیگه کی خوبه تو همدان بجز روزی طلب؟ 

خودت میدونی اما یکی از فامیلای ما شبیه پینوکیو شده  انقدر نوک بینیش بلنده

اره ولی خوب نسبت به پولشم خیلی خوب عمل میکنن ....جنابی دماغ گوشتی رو خوب عمل میکنه استخوانی رو خوب درنمیاره....