2777
2789
عنوان

بچها باردارم دیشب تو خواب یهو😭

958 بازدید | 46 پست

خیلیییی ترسیدم طوری ک نفسم بند اومد 15 هفته ام. بعدش حس کردم واسه چن ثانیه جنینم تکون خورد نگرانم تورو خدا بگین چیکار کنم نکنه واسش مشکلی پیش اومده باشه؟؟؟؟ 

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار من رفتم حموم زير دوش 

آب یهو سرد شد لرزیدم جنیم ترسيد تکون خورد   

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
نفخ نبود. تکون انچنان هم نبود حس کردم لرزید 

حرکت روده بوده عزیز جان

۱۵ هفته خیلی زوده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ینی کابوس دیدی و از ترس اینجوری شدی یا اپنه خواب بود ؟ بخاطر هورمونا خوابای عجیب میبینیم مغزمون ادرنالین ترشح میکنه در نتیجه ضربان قلب مادر و بچه بالا میره جای نگرانی نیس و اینکه شما هفته ۱۵ ضربانت جنینو حس میکنی؟ چجوری؟🤔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نگران نباش فقط عکس‌العمل نشون داده منم 16 هفته ام 2 شب پیش همسایمون نصف شب جیغ داد کردن من ترسیدم تا دیشب یکم حرکت حس کردم خیالم راحت شد حالش خوبه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
ینی کابوس دیدی و از ترس اینجوری شدی یا یهو؟ بخاطر هورمونا خوابای عجیب میبینیم مغزمون ادرنالین ترشح م ...

نه خونمو جا ب جا کردم هنوز بش عادت نکردم بزرگه یجوری میترسم.  نه شوهرم یهو تو خواب زد بهم خودشم خواب بود. بدجور ترسیدم. 

ن حرکاتشو حس نمیکنم. فقط دیشب ک اینجور شدم یچیزی مث مار تو شکمم لرزید انگار توی رحمم

نگران نباش فقط عکس‌العمل نشون داده منم 16 هفته ام 2 شب پیش همسایمون نصف شب جیغ داد کردن من ترسیدم تا ...

بقران خیلی نگرانم دارم گریه میکنم نمیدونم چکار کنم برم دکتر یان