2777
2789

اگزما یه بیماری خود ایمنیه من سالهاست که پسوریازیس دارم اوایل دکتر فک میکرد اگزماست بعد از آزمایشات گفت نه پسوریازیسه که البته دوتاش در یک حد آزار دهنده ست من که دو هفته یکبار یک پمادی به اسم پسوریابت میزنم کنترل میشه اما درمان قطعی برای اگزما و پسو وجود نداره

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من از افتاب بود ضدافتاب و دستکش میزنم خوب شد خداروشکر

پس اگزما نیست عزیزم چون اگزما یک بیماری خود ایمنیه و اصلا خوب نمیشه متاسفانه فقط باید تا آخر عمر کنترلش کنی که من تا الان خدا رو شکر تونستم البته من پسوریازیس خفیف دارم امان از وقتایی که شعله میکشه سیستم ایمنی بدنم به پوستم حمله میکنه هرچی هم میگم بیشعور ما تو یه تیمیم اما نمیفهمه😁

این پماد رو نباید زیاد استفاده کنی عزیزم اما برای من جواب داد داروخونه اوسرین و بتامتازون رو با ترکیب سی به پنجاه بگو برات بسازه 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
این پماد رو نباید زیاد استفاده کنی عزیزم اما برای من جواب داد داروخونه اوسرین و بتامتازون رو با ترکی ...

ووووای نگو عزیزم از بسکی پماد بتامتازون زدم .کرم ثمین اوسرین ،10در صد زدم با پماد زینک اکسید .فایده ندارع اصلا 

دقیقا .دستم شده شبیه دست یع بنا .

عزییییزم😥میفهممت مرتب چرب کن روغن شترمرغ خیلی گزینه خوبیه روغن بزن دستکش پلاستیکی بزن بذار عرق کنه دستت این پماد که گفتم میتونی تهیه کنی بزنی اینم خوبه پسوریابت اسمشه البته اگه گیر بیاد اگر گیر آوردی بیا تا بهت روش مصرفشو یاد بدم راستی من الان نزدیک ۱۵ساله درگیرم با این مشکل الان که خدارو شکر خوبم اما یه تجاربی دارم یکیش اینه که مو و ناخن که بلند میشن این مشکل هم شدید میشه همیشه سعی کن ناخن هاتو کوتاه نگهداری 

ووووای نگو عزیزم از بسکی پماد بتامتازون زدم .کرم ثمین اوسرین ،10در صد زدم با پماد زینک اکسید .فایده ...

الهی منم دارم گلم درک می کنم چی بگم باید بری دکتر پس بهت قرص میده از این وضعیت دربیایی

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....