الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نه اصلا فکرشم نکن از نگاه کردنشون فرهنگشان همه چی با ما ها فرق داره فکر کن به خواهر من گفتن ...
خاک توسرت که با دیدن چند تا آدم بی فرهنگ همه ی مردمشو متهم میکنی ماهمیشه نوروز میریم وعاشق همه چیسم بیشتر مردمش خیلی مهمان نواز و خونگرمن از بدی خودت بوده حتما
من عید ۱۴۰۰رفتم چابهار ،دلم برای مردم نازنین اونجا به خاطر بیکفایتی مسئولین خیلی سوخت ولی مردم بسیار خوبی داشت و بچه هام خاطره های خوبی از اونجا دارن ساحل بکری که هیچ جا نظیر نداره ،ولی فقر بیداد میکنه ،خاکی که آب نداره ،کشاورزی نداره تنها درآمدشون از صید ماهی هست اونم دادن به کشور چین و هیچ منبع درآمدی ندارن ،و واقعا دل آدم از این همه بی لیاقتی مسئولین میسوزه که دبی اندازه چابهار ما با اینقدر تفاوت ،استارتر محترم شما مثل من اگر ساکن تهرانید ادعای فرهنگ نداشته باشیم بر مردمی که بیشترین ظلم بهشون شده ،ولی من به شخصه هیچ رفتار بدی از مردم مهمان نوازش ندیدم