2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این استانی که از نظر شما مردمش فرهنگ نداشتن دارم زندگی میکنم، قبول داریم خیلی از امکاناتی که استان های دیگه دارن استان ما ندارد و محروم و مظلوم قرار گرفته اما اینکه میگین سربریدن واقعا جای تعجبه، تو همه شهرها خوب و بد، با فرهنگ و بی فرهنگ،فقیر و غنی زندگی میکنن اما اینکه شما این رو به عنوان یکی از ویژگی های اینجا اعلام می کنید خیلی بده، کاش بجای این حرفتان از خونگرمی مردمش هم میگفتین.

من تو این استانی که از نظر شما مردمش فرهنگ نداشتن دارم زندگی میکنم، قبول داریم خیلی از امکاناتی که ا ...

به خدا اگر از خونگرمی چیزی دیده باشیم

جز صاحب رستوران براسان

خونگرمی ندیدین،سر بریدن دیدین؟؟؟؟

من تنام چیزهایی که تو سفرم حس کردم رو گفتم 

ضمنا قصد توهین نداشتم واقعیت رو گفتم

حقیقت همیشه تلخ هستش

و نخل ساحل درک چه اتفاقی براش افتاد؟؟؟

شما خودت بگو دقیقا اسفند ماه؟

من تنام چیزهایی که تو سفرم حس کردم رو گفتم  ضمنا قصد توهین نداشتم واقعیت رو گفتم حقیقت همیشه ...

شما بگو تو کل کشور نه،تو همون تهران امنیت مطلق برقراره؟ فرهنگ تمام مردم تهران یکیه؟

حتی اگه به قول خودتون دوست عزیز دیده هات رو بیان کردی، خیلی بد گفتین، اگه محرومیتی هست مقصر مسئولین هستن نه مردم، اتفاقا مردم این استان بسیار نجیب هستن که با تمام کمبودها بازم مرز کشور رو رها نکردن