2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
حالا شما یه امتحانی کن شایدهمکاری کرد اگه نشد خودت وبچه رو عذاب نده چون کلافه میشی...به کسی هم نگو ک ...

وای میکشن ادمو...از همون دوسالگیش که مادر شوهرم شروع کرد حالا بچه دوم رو بیار دیگه تا دیر نشده...الانم هر دفعه میگه من بچه این سنی بود شیش ماه حامله بودم و فلان...تازه علاوه بر گیر به پوشک😔😔

شوهرمم بسکه گفت گیر داد واسه بچه دوم...هر ماه که پریود میشم انقد خوشحال میشم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم بخاطر همین میگم اصلا باور نمیکنم .یسریا کافیه بدونن تو یه نقطه ضعف داری  در هم ...

اصلا نباید به مادری که بچه داره هی خورده گرفت بشدت اذیت میشه چقدلاغره چقدچاقه چراکوتاهه چرابلنده وکلی چرای دیگه...اگه راهکارخواست بحثش جداست....الانم که همه به گوشی ونت دسترسی دارن 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

[QUOTE=248353950]وای میکشن ادمو...از همون دوسالگیش که مادر شوهرم شروع کرد حالا بچه دوم رو بیار دیگه تا دیر نشده...الا ...[/QUOTEمن خودم باداداشم نزدیک دوسال اختلاف سنی دارم براهمین این خیانت رودرحق بچم نکردم الان که چهارسال وخورده ایه بنظرم نسبت به شناختی که بهش دارم وقتشه نه قبل اون خیلی خوشحالم ازین نظر که مدیون بچم نشدم

[QUOTE=248353950]وای میکشن ادمو...از همون دوسالگیش که مادر شوهرم شروع کرد حالا بچه دوم رو بیار دیگه ...

خب شما بر اساس تجربه شخصی میگین ولی روان شناس های غربی  میگن بهتره فاصله زیر ۳۶ ماه باشه 

من موارد زیادی دیدم که زیر سه یال توب بوده و مواردی هم دیدم که بد بوده و هم بچا اا هم والدین ضربه خوردند

مثلا من و خواهرم ۲ سال و دو ماه فاصله داریم عالی بودیم با هم. علتشم این بود که داداش بزرگم از طرف من که نی نی تازه وارد بودم برای خوهر بزرگترم کادو می خریده و می گفته اینا رو خواهر کوچولو برات آورده 

ولی بچه هایی هم دبدم که ۱۵ ماه فاصله داشتند 

اولی از شیر مادر محروم شده بعدم از توجه مادر بعدم چون خانواده پسر دوست بودن به دختر که اولی بوده خیلی کم توجهی کردند

بستگی به رفتار خودمون داره بیشتر،  که محبت رو بینشون ایجاد کنیم 

ان شالله که شما هم بچه هاتون سالم و صالح لاشن و همیشه پشت و پناه هم

خب شما بر اساس تجربه شخصی میگین ولی روان شناس های غربی  میگن بهتره فاصله زیر ۳۶ ماه باشه  ...

بله مطالعه داشتم ودارم.استاترهنوبچش زیرسه سال هست. فاصله سنی بین۳تا۴عالیه...من خودم بشخصه تو یه پروسه بودم که بعد آمادگی بچم هم بایدصبرمیکردم تاکارام اکی شه.ازون ورهم فاصله زیاد ۱۰سال دیدم که اصلا خوب نیست عملاتک فرزندمحسوب میشن توبچگی...فک کن بچه اول درگیردانشگاه اس بچه دوم هنو دوره بچگیشه دغدغشون فرق میکنه....

بله مطالعه داشتم ودارم.استاترهنوبچش زیرسه سال هست. فاصله سنی بین۳تا۴عالیه...من خودم بشخصه تو یه پروس ...

بله درسته 

البته من فاصله سنی ۱۶ سالم دیدم که خیلی خوب بوده پسر ۱۶ سالش بود خواهرش به دنیا اومد و حالا اون دختر خانم انگار دو تا بابای دلسوز داره

منم دخترم ۲ سال و نیمشه هنوز نگرفتم

مادرشوهر منم میگه محلش نمیزارم

شمام محل نده کار  خودتو بکن

اگر بچت جیش نمیگه بهش فشار نیار چون بدتر میشه

بچه هرچی عاقل تر بشه راحت تر میگیریش

اطرافیانم هرکس زود گرفته هنووووز درگیره بچشه و ب من تذکر میدن تا بچه اماده نیست بهش فشار نیار

بله درسته   البته من فاصله سنی ۱۶ سالم دیدم که خیلی خوب بوده پسر ۱۶ سالش بود خواهرش به دن ...

کم پیش میاداینطوری تومجردی خیلی خوبه ولی درست زمانی که خواهرش به توجه بیشتری نیازداره ازدواج میکنه وراهش کمی سوامیشه....کلااختلاف سن خیلی کم وخیلی زیاد جزاستثناهستن ولی همون سنی که دکتراگفتن سن طلایی وخوبیه.

اصلا نباید به مادری که بچه داره هی خورده گرفت بشدت اذیت میشه چقدلاغره چقدچاقه چراکوتاهه چرابلنده وکل ...

زندگی منو همین حرفا از هم پاشوند 

جاری و خواهر شوهر از خدا بیخبرم که دیپلم هم ندارن 

فقط برا این که ثابت کنن بچه داری حالیشونه که اصلا هم نبود 

انقدر تو گوش شوهرم خوندند 

من هر شب با بغص می خوابیدم برا این که جاریم هر وقت بچم رو میدید یه اظهار فضلی میکرد

زندگی منو همین حرفا از هم پاشوند  جاری و خواهر شوهر از خدا بیخبرم که دیپلم هم ندارن  فقط ...

همسرت حتما دهن بین بوده...من همیشه مطالب راونشناسی رو تو خونه میخونم بلندهمسرموپسرم بشنوم یا برا همسرم میفرستم؛مثلابچم میگه مامان بیابروتو پیج دکتر ببین چی گفته برام بخون...به اینجورافراد که بی جهت دهنشون رو باز میکنن همون باراول باید دستیشونوکشید...بعضی از خانما عقده اینودارن که جلوشوهربقیه نشون بدن اززنت بهتریم ماروببین... همیشه توزندگی محکم باش دوربرهممون پر آدمای این شکلیه بیشعوری یه بیماریه که سوادنمیشناسه من حتی دکتردیدم این شکلی همچین جوابشودادم که دهنشوبست وعذرخواهی کرد.

همسرت حتما دهن بین بوده...من همیشه مطالب راونشناسی رو تو خونه میخونم بلندهمسرموپسرم بشنوم یا برا همس ...

همسر شما این درک رو داره خدا رو شکر

همسر سابق من و خانواده اش کلا سی نفر آدم بودند که فقط سه تاشون دیپلم به بالا بودند

کاملا ضد علم بودند  تنها رفرنس زندگیشون عقلای ناقصشون بود

همسر شما این درک رو داره خدا رو شکر همسر سابق من و خانواده اش کلا سی نفر آدم بودند که فقط سه تاشون ...

عزیزم  ناراحت شدم برات