2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست

راستی اسی من دوتا ش و ر ت آموزشی خریدم خوبه  روزا براش می‌پوشم ولی واقعا حوصله میخواد هی ببری دشویی .شب اما پوشک میکنم تازه یه هفته شروع کردم .فعلا که جایی از خونه رو جیشی نکرده چون خودم زود زود میبرم .همینکه گاهی وقتا طولانی میشینم تا جیش کنه خیلی خسته کننده ست 😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من شهریور سه ساله میشه و هنوز مای بی بی میبندم...هگتو دسشویی بلد بشینه خودشو بشوره ولی وقتی میگ ...

وای منم پسرم همینه...کامل حرف میزنه ولی اصلا نمیگه دسشوییشو...هرچی واسش توضیح میدمم تا مشغول بازی میشه فراموش میکنه کلا...

مامانم میگه داداشمو سه سال و نیم گرفته یک روز فقط طول کشید تا یاد گرفت...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
راستی اسی من دوتا ش و ر ت آموزشی خریدم خوبه  روزا براش می‌پوشم ولی واقعا حوصله میخواد هی ببری د ...

واییی من اصلا حوصله ندارم 😭😭

خدایااا...پسر من بدخوراکم هست همینجوریش کل روز درگیرم یچیز بخوره با صد تا  ترفند دیگه بخوام معطل دسشوییم بشم میمیرمممم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
خوبه ملت می‌دونن نوبل نمیدن اگه به دروغ ها نوبل میدادن که الان همه میگفتن ما از همون بدو تولد از پوش ...

😂 الان بگو بچه اتون حرف میزنه ، یک سری میگن بچه ما تو دو ماهگی سخنرانی می‌کنه 

یه بار تو سایت یه خانومی می‌گفت بچه من ادبش رو به رخ فامیل می‌کشه 

من پرسیدم چند سالشه گفت ۵ماه

گفتم خدایی چیکار می‌کنه ،بچه من ۵ ماهشه همش خوابه 

ماشاالله بهش ادب رو کامل بهم نشون داد 😂😂😂

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ایشالا شروع میکنم خداکنه راه بیاد...دعا کن

حتما راه میاد...اول خودت رو آماده کن با باراول ودوم انتظار یادگیری نداشته باش...از غروب دیگه بهش هندونه وشربت و آب میوه نده...من اول پوشک روز رو گرفتم بعدشب رو...بعد پی پی رو...ازالان تا مهروقت بذار آسه آسه ازش بگیر...تایم ادرارش دستت بیادبرات راحت ترهم هست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

پسر من دو سال و نیمش.ن زیاد حرف میزنه ن از پوشک گرفتمش.چرا عجله داری؟من دخترم وقتی۱سال نیم بود گرفتم از پوشک.چون قشنگ میفهمید.ولی پسرم نه.

حرف مردم باد هواست.از پوشک بگیری فردا ی موضوع دیگه پیدا میکنن ک گیر بدن بهت.از لحاظ هزینه ام فکرش نکن.نهایت ماهی۵۰۰تومن میخواد پوشک بشه.ک واقعا انقد خرجای الکی تو زندگی هست ک این پیشش هیچه.

ب خودت استرس نده.

اسی جان فقط یچیزی بگم زیاد به پز های دیگران اهمیت نده ببین شرایط خودت و بچت چجوری .من برای تمیز کاری ...

بچه ی ۹ماهه رو واقعا ازپوشک گرفت این به معنای واقعیه گرفتنه! یه سره تودسشویی بود!حتما۶ماهگی هم شیر روگرفت که راحت تونست ۹ماهگی پوشک روبگیره!بچه هوا میخورد که خیس نمیکرد خودشو....بعدمثلا یه مادرخودش نمیدونه که وای وای راه میندازن بدترمیرن رو مخ چطودلشون میادحال هم جنسشون رو بهم بریزونن

پسر من دو سال و نیمش.ن زیاد حرف میزنه ن از پوشک گرفتمش.چرا عجله داری؟من دخترم وقتی۱سال نیم بود گرفتم ...

دقیقا هربچه ایه یه جوری وتویه مواردی همکاری میکنه

پسر من دو سال و نیمش.ن زیاد حرف میزنه ن از پوشک گرفتمش.چرا عجله داری؟من دخترم وقتی۱سال نیم بود گرفتم ...

ممنون اره واقعاااا😔🌹

دقیقا هربچه ایه یه جوری وتویه مواردی همکاری میکنه

دقیقااا

😂 الان بگو بچه اتون حرف میزنه ، یک سری میگن بچه ما تو دو ماهگی سخنرانی می‌کنه  یه بار تو سایت ...

توبیمارستان همه ی بچه ها گریه میکردن وشیرمیخوردن خب طبیعیه پسر من شیر میخورد میخوابید همراه تخت کناریم که خودش پرستارهم بود میگفت بیدارش کن انقدمیخوابه تنبله ها  منم یه لبخند نقطه چین وارمیزدم   

واییی من اصلا حوصله ندارم 😭😭 خدایااا...پسر من بدخوراکم هست همینجوریش کل روز درگیرم یچیز بخوره با ...

اخ دقیقا مثل من .دیگه میبرمش تو تراس .ما دوتا تراس داریم یکیش شیر آب داره .میبرم همونجا آنقدر میشینم تا جیش می‌کنه 

دقیقااا

حالا شما یه امتحانی کن شایدهمکاری کرد اگه نشد خودت وبچه رو عذاب نده چون کلافه میشی...به کسی هم نگو که میخوای بگیری فتواهای جدیدمیدن اگه موفق نشی یه جوردیگه رژه میرن بهم میریزی...

بچه ی ۹ماهه رو واقعا ازپوشک گرفت این به معنای واقعیه گرفتنه! یه سره تودسشویی بود!حتما۶ماهگی هم شیر ر ...

دقیقا منم بخاطر همین میگم اصلا باور نمیکنم .یسریا کافیه بدونن تو یه نقطه ضعف داری  در همون زمینه می‌خوان خودشونو بسیار موفق نشون بدن .در حالیکه که باید قابل باور هم باشه .بچه نه ماهه همش داره شیر میخوره و میشاشه