2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
ببین براش لگنای مخصوص که مثل دستشویی فرنگیه بخر بذار تو دستشویی بهش بگو بشینه  اگه بتونی از ا ...

درسته کاملا..ممنون بابت راهنماییت...

راستی من تاحالا ندیدم این عروسکارو ...عروسک فروشی معمولی داره؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

چند تا زیری پلاستیکی براش بگیر .از همونایی که بچه رو روش میزارند تا پوشکشو عوض کند.

بعد پوشکو در بیار شلوار بپوش بنشونش رو همون بگو هر وقت جیش داشتی بگو 

روز اول نمیتونه بگه همش رو همون جیش می‌کنه .هر وقت جیش کرد بگو وای شلوارت کثیف شد .نباید تو شلوارت جیش کنی باید بریم دستشویی جیش کنیم 

روز دوم هم ممکنه همین بساط باشه 

اما از روز سوم تغییر رو متوجه میشی و بچه چون دوست نداره شلوارش خیس بشه ترجیح میده بره دستشویی

وقتی رو زیری پلاستیکی میشینه باهاش بازی کن تا حوصلش سر نره هی بخواد بلند شه جای دیگه رو کثیف کنه

دائم هم مثل عقاب باید هواست بهش باشه 

و دائم از ش بپرس جیش داری؟تا عادت کنه که باید جیششو اطلاع بده

اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا هم زود نیست من خودم بچه یکسال و نیمه رو از پوشک گرفتم تا مدتی خوب بود

تا اینه یه بار هر چی میخواست توجه باباش رو جلب کنه باباش حواسش نبود 

اونم برای جلب توجه ببخشید بی ادبیه نشست وسط اتاق جیش کرد 

بابای نادونشم  که تا اون لحظه غرق کار خودش بود هر هر بهش خندید 

همه زحمتای منو به باد داد

تا مدت ها برا جلب توجه دیگران هر جا میرسید جیش می کرد دوباره مجبور شدم تا چند ماه پوشکش کنم

تازه آقا طلبکارم بود که چرا از پوشک نمیگیریش فقط میخوای پولای منو هدر بدی

سعی کن از قبل با باباش هم هماهنگ باشی

چند تا زیری پلاستیکی براش بگیر .از همونایی که بچه رو روش میزارند تا پوشکشو عوض کند. بعد پوشکو در بی ...

چه جالب...ممنون از راهنماییت...امتحان میکنم حتما

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اره...ولی اینو متوجه نیست اصلا بگه

یاد بده بهش الانم موقع خوبیه تاقبل اینکه هواسردشه بگیرازش راحت تره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اصلا هم زود نیست من خودم بچه یکسال و نیمه رو از پوشک گرفتم تا مدتی خوب بود تا اینه یه بار هر چی میخ ...

خدایا از دست این مردا...ایشالا راحت بتونم بگیرمش😔

درسته کاملا..ممنون بابت راهنماییت... راستی من تاحالا ندیدم این عروسکارو ...عروسک فروشی معمولی داره؟

خواهش عزیزم 

من بچه که بودم اون عروسکا رو دیدم نمی دونم الان هست با نه 

خودم نه لگن فرنگی استفاده کردم نه عروسک 

خیلی راحت وقتی یک سال و نیمش بود سر پاش می گرفتم زود یاد گرفت ولی متاسفانه نذاشتن

درست یادم نیست ولی فکر کنم دستش رو می گرفتم می نشست حتی

یاد بده بهش الانم موقع خوبیه تاقبل اینکه هواسردشه بگیرازش راحت تره

ایشالا شروع میکنم خداکنه راه بیاد...دعا کن

اخیی جدی! اطرافیان چیزی نمیگن بهت؟!😔😔

منم مادرشوهرم خیلی تیکه میندازه ولی شوهرم میگه اصلا به بچه استرس وارد نکن

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
والا نوبل که نمیخوان بدن  بچه ها فرق دارن با هم اصلا نمیشه دو تا بچه حتی تو یه خانواده رو ب ...

خوبه ملت می‌دونن نوبل نمیدن اگه به دروغ ها نوبل میدادن که الان همه میگفتن ما از همون بدو تولد از پوشک گرفتیم .منم نمیتونم باور کنم بچه نه ماهه که هنوز  حتی نمیتونه راه بره رو بشه از پوشک گرفت 

خواهش عزیزم  من بچه که بودم اون عروسکا رو دیدم نمی دونم الان هست با نه  خودم نه لگن فرنگ ...

عجب...اخی عزیزم..ممنون دعا کن راحت بگیرمش

بچه هاتون چندماهگی راه رفتن؟

یک سال و یکماه

دختر من شهریور سه ساله میشه و هنوز مای بی بی میبندم...هگتو دسشویی بلد بشینه خودشو بشوره ولی وقتی میگم جیش کن جیش نمیکنه...همیشه وقتی جیش میکنه تو پوشکش یا پی پی بهم میگه بریم حموم بشورم...قشنگ و کامل حرف میزنه ولی قبل جیش کردنش بهم نمیگه بعدش میگه...اکثرا اونجاش عرق سوز میشه و مدام کرم سوختگی میزنم...بنظرتون چیکار کنم؟!

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀