2777
2789

بعضیا غرورو با تکبر اشتباه میگیرن

در حد متعادل

تا جایی که به ضررت نباشه

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما .برام جالبه جنس مذکر در این مورد چه فکری میکنه

ممنون از اعتمادتون .حتما شنیدید که میگن  پسرا عاشق دخترای مغرورن . اما این فقط ظاهر قضیه ست . دخترای مغرور واسه پسرایی که بیشتر دنبال رابطه ج ن س ی هستن جذابن چون پسرا یه غرور ذاتی دارن که دوست دارن همیشه بالاتر از بقیه باشن و هرچیزی که این حس قدرت رو بهشون بده میرن سمتش.مثل دعواهای دوران مدرسه که دوست دارن به بقیه بفهمونن من شیر این جنگلم .وقتی یه دختر مغرور میبینن انگار وارد رینگ مسابقه ای شدن که یه حریف قدر رو میخوان بزنن زمین . چون دخترای مغرور خیلی سخت وارد رابطه میشن و به اصطلاح امروزی به هرکسی پا نمیدن و خیلی پسرا رو نگاه نمیکنن واسه همین پسری که بتونه مخ این دختر رو بزنه و مخصوصا باهاش رابطه ج... داشته باشه انگار طلای المپیک برده و حس قدرت عجیبی بهش دست میده . اما همین پسر واسه ازدواج یه دختر مطیع و سر به زیر رو انتخاب می‌کنه که تو زندگی ازش تبعیت کنه . غرور زیادی برای خانوما خوب نیست تا اندازه ای خوبه که شروع کننده رابطه نباشه و نزاره ازش سو استفاده کنن