2777
2789
عنوان

شوهرم سیلی زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 39 پست
اونموقع راضی بود  الان موندم قهر بمونم باهاش یا پیشقدم بشم برا اشتی

من اگه جات بودم برای سیلی که زده قهر میموندم ولی بازم زندگی خودته بهتر میشناسی شوهرتون کدوم جواب میده 

نمیتونم پس اونهمه تلاشم چی میشه

ببین این درست شما اون همه درس خوندی تلاش کردی ولی وقتی قبول نمی کنه می خوای چیکار بکنی زندگی برا خودت جهنم کنی خودت و بچت داغون بکنی اخرشم کارت به طلاق بکشه که چی بعدش بری سرکار  .اگه می تونی با ارامش راضیش کن در غیر این صورت به نظر من هیچ ارزشی نداره اون کار کردن که بخواد همش به خاطرش اذیت بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا چقدر زحمت کشیدی اخه 😥😥😥 معلم پسرمم شکایت داشت همسرش میگفت مگه مجبوری نرو 

اره واقعا مخصوصا من که واقعا حرص یادگیری بچه ها رو میخوردم واقعا سختی کشیدم اخرشم حقوق دو ماه اخرشو بهم ندادن هنوز 

با زبون روزه میرفتم سر کلاس فقط به  عشق بچه ها 

الانم واقعا دلم برا بچه ها تنگ میشه 

خیلی با هم‌ اوکی بودیم 

کلا بدم اومده ازش ک برای ارامش من ی دونه کارم نمیتونه بکنه  جریت اینکه ی روزم تو خونه خودمون ب ...

خودشون که نمیزارن شما بری سر کار رفاه خوبی براتون فراهم می‌کنند؟  اگر نه بهش از این طریق بگو میخوام برم کار کنم برای اینکه ....

خودشون که نمیزارن شما بری سر کار رفاه خوبی براتون فراهم می‌کنند؟  اگر نه بهش از این طریق بگو می ...

از نظر خودش اره فراهمه ولی از نظر من نه 

وقتی حتی یذمسافرت ی روزه نمیتونه منو ببره 

ی هدیه نمیتونه برامن بخره 

حتی نمیتونه خرجی ما رو بده و ما پیش پدر مادرشیم و ی روزم نمیتونم خونه خودم بمونم 

درس کردن کل غذاها با منه و انگار وظیفمه کدوم رفاه