2777
2789
عنوان

شوهرم سیلی زد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 39 پست
خیلی تااش کردم اگه نرم حال خوبی ندارم  خصوصا اطرافیانم زنا شاغل هستند

عزیزم میدونم با این کامنت الان سیل نظرات مخالف سمتم میاد ولی من حس میکنم شما خودت بابت این موضوع خیلی گیر میدی و کام خودتون رو تلخ می‌کنی ، حس میکنم خودت رو زیاد مقایسه می‌کنی ، شاید بهتره یکم دیدگاهت رو تغییر بدی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سختمه اینجوری 

منم فکر میکردم این‌ همه سختی درس خوندن نباید به همین راحتی ولش کنم و حتما بابد سر کار برم

ولی دیدم هیچی بهتر از خونه داری نیست والا 

ینی این همه خودتو سختی میدی 

برای کی؟

برای چی؟ 

برای کارها و چیزهایی که شوهرت وظیفه داره برات تامین کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فکر میکردم این‌ همه سختی درس خوندن نباید به همین راحتی ولش کنم و حتما بابد سر کار برم ولی دیدم ...

اخه شوهرم حتی راضی نیس مستقل بشیم از خانوادش 

اگه نرم همش باید بشور بساب کنم برا مادرش

نمیتونم پس اونهمه تلاشم چی میشه

شما باید از اول این مسئله رو با شوهرت حل میکردی . پس دوره آشنایی و خاستگاری برای چیه . الان که بچه هم دارید و شوهرتون مخالفه دارید فکر می‌کنید به این که زحمت کشیدید و حیف شده . البته که کار ایشون درست نبوده که شمارو  زده 

شما باید از اول این مسئله رو با شوهرت حل میکردی . پس دوره آشنایی و خاستگاری برای چیه . الان که بچه ه ...

اونموقع راضی بود 

الان موندم قهر بمونم باهاش یا پیشقدم بشم برا اشتی

اره خیلی مقایسه میکنم

ببین به نظر من یه عده سعی دارن با توجه به منفعت خودشون افکار عموم مردم رو کنترل کنن و متاسفانه بخوایم با نخوایم ناخوداگاهمون رو بدست گرفتن، نه فقط تو دنیای مدرن، در طول تاریخ همیشه همینطور بوده ،ولی سعی کن همیشه از چند دیدگاه مخالف به یه موضوع نگاه کنی و ببینی واقعا چطور راحتتری و آرامشت بیشتره ، اینطوری کمتر تحت کنترل هستی 🙂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اخه شوهرم حتی راضی نیس مستقل بشیم از خانوادش  اگه نرم همش باید بشور بساب کنم برا مادرش

به نظرم با زبون خوش تر و نرم تر میتونی از پسش بر بیای 

به قول مامان بزرگا  وقتی چیزی میخواین از شوهرتون تو بغلش ازش بخواین رد خور نداره😄😜😜

ببین منم معلم غیر انتفاعی بودم  شوهرم از اولش راضی نبود  بخدا پولی که حقوقم بود اصلا برک ...

ای خدا چقدر زحمت کشیدی اخه 😥😥😥

معلم پسرمم شکایت داشت همسرش میگفت مگه مجبوری نرو 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤