بچه ها من میخام برم سرکار اما شوهرم مخالفه ولی شنیدم پیش مادرش گفته غیر مستقیم ک اگه معلم بود ایرادی نداشت ک بره
امشب بحثشو کشیدم وسط گفتم اخرش اینه که منو پسرم جدا زندگی کنیم تو هم ی زن خونه دار بگیر برا خودت خندید گفتم چیه خوشت اومده گفت پس چی بعد گفتم خوب منم خوشم میاد برم سر کار و محیط جدید سه تا سیلی محکم زد بهم پیش پسر ی سالم
خیلی تااش کردم اگه نرم حال خوبی ندارم خصوصا اطرافیانم زنا شاغل هستند
عزیزم میدونم با این کامنت الان سیل نظرات مخالف سمتم میاد ولی من حس میکنم شما خودت بابت این موضوع خیلی گیر میدی و کام خودتون رو تلخ میکنی ، حس میکنم خودت رو زیاد مقایسه میکنی ، شاید بهتره یکم دیدگاهت رو تغییر بدی
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
شما باید از اول این مسئله رو با شوهرت حل میکردی . پس دوره آشنایی و خاستگاری برای چیه . الان که بچه هم دارید و شوهرتون مخالفه دارید فکر میکنید به این که زحمت کشیدید و حیف شده . البته که کار ایشون درست نبوده که شمارو زده
ببین به نظر من یه عده سعی دارن با توجه به منفعت خودشون افکار عموم مردم رو کنترل کنن و متاسفانه بخوایم با نخوایم ناخوداگاهمون رو بدست گرفتن، نه فقط تو دنیای مدرن، در طول تاریخ همیشه همینطور بوده ،ولی سعی کن همیشه از چند دیدگاه مخالف به یه موضوع نگاه کنی و ببینی واقعا چطور راحتتری و آرامشت بیشتره ، اینطوری کمتر تحت کنترل هستی 🙂
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌