2777
2789

بچها ما روز تاسوعا با مامانم رفتیم بیرون همراه هیت محله و بعد برگشتیم تو حسینیه 

هیت ما سفره نمینداره همینجور غذا رو میده میگه برین بعد ما موقع غذا گرفتن یه پسره دم در وایساده بود دستش بالای دستگیره ی دره حسینیه بود من دستمو گذاشتم پایین دستش ک بعد رفتم مامان منو کشت با غر غر هاش و هی تهمت بهم زد ک با این یارو رلی و از این حرفا از دیشبم با طعنه میگه دخترا خرابن و از ای حرفا بعد الان زنگ زد ب خالهام و ابرومو برد همه چیو گف و از چشم همه انداخ منو

الان هم هر روز غر غر میزنح و هی سرکوفت میده 

این از مادرم 

دوم بابام واقعا صگ اخلاقه خیییییییییلی بد اخلاقه خیلی 

هر جمعه با رفیقاش میره  یع گوسفند میخره میره بیابون میخوره و میاد نه اینکه برا ما نمیگیرع میگیره ها ولی با کلی منت 

امشب اومده میگه نخود و لوبیا ها شده ۱۸۰ تومن 

میگه نمیتونم خرج بدم من یه دخترم فقط خواهر برادر ندارم یه خواهر دارم تو راهه همش میگه باید خرج دخترا رو بدم😭

زورش میاد 

هیجا مارو بیرون نمیبره 

یه زنه هم چن روز پیش واسش شماره کارت فرستاده بود و با اون زنه رابطه داره

نگو چرا رفتی تو گوشیش چون خودش گف شماره فلانیو از گوشیم بده 

هر شب ک میاد با دعوا 

حالا شما بگین چکار کنممم

پول نمیده مهمونی تولد نمیزاره برم اه اه کار هم نمیزاره کنم

زندگی برام شده عذاب خودم کم مشکل دارم کم غصه میخورم اینم روش😭

فقط بگید چکار کنم خب🥺😭

🤍🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار خوب داشتی شوهرکن اما ن ب عنوان فرار ب عنوان زندگی البته اگه زیر ۱۷ هستی شوهرنکن ب هیچ وجه 

درست نمیشن این اخلاقا باید بسازی تا بمیرع یا بری سر خونه زندگی خودت

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤

بخاطر سنته حساس شدی عزیزم. کارای پدر و مادرت به تو ربطی ندارن. بزار اونا هر جور دلشون میخواد زندگی کنن. تو فقط فکر پیشرفت خودت باش.

تو از خیانت پدرت بدت اومده. مامانتم حساس شده فکر میکنه توام دوست پسر داری. مامانتم درک کن

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
۲۹ سالمه😑

ماشالله دیگه خانوم شدی. لطفا خونه نمون و برو سرکار. مامانتم الکی حساس شده. احساس تنهایی داره. 

برو همون پسری که دستتو گرفت پیداش کن🤣🤣

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
😂تو این موقعیت خندوندی منو حمد خوندم برات

ممنونم گلم منم برای تو خوندم.آره دختر بیخیال شو. زودتر پسره رو پیدا کن بگو بین این همه دختر چرا دست منو گرفتی. زودتر بیا خواستگاریم خانوادم میخوان به زور منو بدن به پسر عموم.🤭

عزیزم با مامانت صحبت کن 

و بهش توضیح بده که قصد بدی نداشتی 

لطفا بیشتر مراقب رفتارت باش که سوتفاهم پیش نیاد 

هفته ای یکبار تو خونه غذا درست کن 

یه فلاسک چای و یه زیر انداز هم بردار 

با مامانت برید تو یه پارک بشینید کیف شو ببرید 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.