2777
2789

پسره. از سه ماهگی غلت میزنه الانم حالت چهاردست و پا میشه ولی هنوز نمیره. اما نمیشینه. ب نظرتون مشکلی هست؟ خیبی نگرانم لطفا تجربه هاتونو بگید

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

هوشیاری داره ؟ تمرکز دیدش خوبه؟ استخووناش جون دار و محکمن؟ ژنتیک خانواده تون بررسی کن بپرس کسی دیر راه نیوفتاده

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا نمیدونم انشالا مشکلی نداره پسر من ۱۰ ماهگی راه میرفت منتها بچه خواهر شوهرم ۱۹ ماهگی تازه تاتی تاتی راه میرفت ،منظورم اینه بچه ها با هم متفاوتن اگر میترسی یه متخصص اطفال نشونش بده

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

از ما یکی اینطوری بود.. دکتر بردن. د ۳ و کلسیم و یتامین داد.. ده روز نشده بچه اوکی شد.. اصلا استخوانش شل بود.. تو بغل هم سفت واینمیستاد. 

ببر دکتر چک آپ بنویسه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

اصلا جای نگرانی نیست عزیزم همه بچه ها ک شبیه هم نیست یکی تنبله یکی زود راه میفته همین ک چهار دست پا میکنه یعنی پسر قشنگت سالمه و مشکلی نداره بد ب دلت راه نده چرا خودتو ناراحت میکنی میدونم مادری و دل نگران ولی ببین وقتی غلت میزنه و حالت چهار دست پا داره یعنی هیچ مشکلی نیست

هوشیاری داره ؟ تمرکز دیدش خوبه؟ استخووناش جون دار و محکمن؟ ژنتیک خانواده تون بررسی کن بپرس کسی دیر ر ...

اره هم دیدش خوبه هم هوشیاره هم خیلی باهوشه. دد مامان بابا ن ابو به به اخ اینا هم میگه 

عزیزم بچه منم ۸ ماهشه نمیشینه بچه شما کی نشست ؟ علت تاخیر چی بود؟

ببین بچه من از 9 ماهگی با تمرین زیاد وقتی میشوندمش می‌شست ولی 10 دقیقه بیشتر نمیتونست خودشو نگه داره حتما باید هواشو میگرفتم. ب مرور بهتر شد اما همش هواشو داشتم. ده ماهگی تازه سینه خیز رفت. 11 ماهگی چهاردست و پا شد و خودش پاشد نشست و از پله بالا فت و ایستاد!والا دکتر زیاد بردم آزمایش هم داد هیچیش نبود. حتی ب دکتر مغز و اعصابشم پیام دادم چیز نگران کننده ای نگفت. دکتر اطفالش گفت ژنتیکیه. شما هنوز بچت فرصت داره خیلی باهاش تمرین کن. 

ببین بچه من از 9 ماهگی با تمرین زیاد وقتی میشوندمش می‌شست ولی 10 دقیقه بیشتر نمیتونست خودشو نگه داره ...

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی دخترم الان یه هفته ست وقتی میشونمش تا ۱۰ دقیقه میشینه من آزمایش کلسیم و ویتامین دی دادم دکتر گفت تا ۹ ماه برای نشستنش وقت هست

عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی دخترم الان یه هفته ست وقتی میشونمش تا ۱۰ دقیقه میشینه ...

مال من ک آزمایشش هم خوب بود. منم تقریبا تا یازده ماهگی همینجوری می‌شست بعد خودش نشست دیگه