2777
2789

یعنی بگی میرم مدرسه از نجا بری جای دیگه؟😐

فکنم یه بار  حوصله نداشتم خونه موندم ولی اصلا بهم خوش نگذشت

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

اووو تادلت بخواد حتی یبارارمدرسه فرارکردم

ناظم دنبالمون کرد

گیرنیوفتادم یادش بخیر

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو میزدم ب دل درد 

دستم تا ارنج تو حلقم بالا بیارم 

بعد مامانم میگفت نمیخاد بری اوووه اووه فکر کنم مسموم شدی 

حالا من فک کنم 😩😂

دیگه خودش زنگ میزد مدرسه 

😂😂😂😂

ششم دبستان خیلی خرخون بودم ولی یه بار از شدت کمبودخواب نتونستم امتحانو بخونم میخواستم نرم مدرسه ولی هرجور حساب کردم سرویس داشتم از طرفی هم مدرسه با خونه تماس میگرفت منم نتونستم بپیچونم 

اره 😐تا دلت بخواددد

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

به هیچ وجه 

عاشق مدرسه بودم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بلی!!!

بعدشم معاون پی ام داد ک بیا و گرنه نمره انظباط و صفر میدم منم ک انگار ک ن انگار کسی بهم پی ام داد بی خیال....

الآنم ک کارنامه امو گرفتم انظباطم ۲۰عه

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
چون خیلی رو مخ بودمو هر چند روز یبار تا پایه اخراج میرفتم مدیر و ناظممون زوم بودن روم نمیتونستم بپیچ ...

حس عذاب وجدان میده

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.