الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الکی خودمو به موش مردگی زده بودم مثلا که سرما خوردم آخه فرداش قرار بود علوم بپرسه منم پیچوندم فرداش هی زنگ میزدن خونمون منم به مامانم گفته بودم بر ندار😂😅
ششم دبستان خیلی خرخون بودم ولی یه بار از شدت کمبودخواب نتونستم امتحانو بخونم میخواستم نرم مدرسه ولی هرجور حساب کردم سرویس داشتم از طرفی هم مدرسه با خونه تماس میگرفت منم نتونستم بپیچونم
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
چون خیلی رو مخ بودمو هر چند روز یبار تا پایه اخراج میرفتم مدیر و ناظممون زوم بودن روم نمیتونستم بپیچونم ولی خب امسال حتما این کارو میکنم ببینم چه حسی داره 😐🦊