2777
2789
عنوان

کیا رابطشونو با خانواده شوهر محدود کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
من هر سه هفته یک بار می رم یک ساعتی می شینم و میام. دعوت هم نمی کنن منم دعوتشون نمی کنم. و مادر شوهر ...

بهتر

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
کاری به شوهرت نداشته باش هروقت میخواد بره ؛خودت کم برو.عواقبش اینه که کمتر حرصت میدن.بهش بگو دوست ند ...

اتفاقابهش گفتم هروقت خواستی برو ولی به من گیر نده که باید بیایی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری خیلی سخته هربار اعصابش خورد میشه تا نره.مرگ یه بار شیون هم یه بار

ن اگ مستقیم بگه ازچشم شوهرش خودشو میندازه

بنظر من اینکارو نکنه بهتره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بهتر عزیزم دوری و دوستی نمیخواد بشوهرت مستقیم بگی نمیامو میخوام کمتر برمو فلان چون اولا ازدستت ناراح ...

می فهمه. میگه تا حرف خانوادم میشه بهانه میاری و چندبارم بد جور دعوام کرده. 

همیشه میگه تو خودتو تغییر بده ،از حرفاش ناراحت نشو، اینقدر چشم سفید نباش خوبیهاشم ببین. میگم تو از خانواده من تا حالا یکبار چنین رفتارایی ندیدی چطور می تونی اینقدر راحت نظر بدی که من ناراحت نشم و دفعه بعد با لب خندون بشینم توی مهمونی. واقعا گیر کردم.

اتفاقابهش گفتم هروقت خواستی برو ولی به من گیر نده که باید بیایی.

اگرم رفتی سعی کن زیاد کنارشون نشینی و باهاشون اصلا خودمونی نشو 

خودتو بایه چیزی سرگرم کن برو یجا دیگه دم دستشون نباش ک بتونن اذیتت کنن هرجا باشن توبرو یجا دیگه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ما هر وقت میریم چون برادرش و خواهرش و خواهرزاده هاش تو یه محله هستن شوهرم فقط یه وعده خونه خواهرش میمونه فرداش ب خاطر کارش برمیگرده ولی من شاید یه وعده هم خونه جاریم بمونم اگرم نمونم و برگردم شوهرم زودی میگه چی شد؟کسی تحویلت نگرفت؟ اخلاق خونوادشو بلده😂

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
اگرم رفتی سعی کن زیاد کنارشون نشینی و باهاشون اصلا خودمونی نشو  خودتو بایه چیزی سرگرم کن برو ی ...

چندوقتیه همین کارو میکنم. قدیما خیلی بهشون توجه میکردم و مخاطب قرارشون میدادم ،سنگ روی یخم میکردن. الان با فاصله میشینم یا گوشی دست میگیرم یا با جاریم که باهاش رفیق ترم حرف میزنم. ولی کلا تا زمانی نبینمشون حالم خیلی بهتره.

می فهمه. میگه تا حرف خانوادم میشه بهانه میاری و چندبارم بد جور دعوام کرده.  همیشه میگه تو خودت ...

اونو ک راست میگه خودتو تغییر بده بقولی انقد قوی باش ک طوفانم اومد نتونه حالتو خراب کنه متاسفانه این ضعف ماخانوماس باید روش کار کنیم تا نقطه ضعفمونو دسشون ندیم بتونن روزمونو خراب کنن 

هروقت خواستن اذیتت کنن توشادتراز قبل باش

چندوقتیه همین کارو میکنم. قدیما خیلی بهشون توجه میکردم و مخاطب قرارشون میدادم ،سنگ روی یخم میکردن. ا ...

دقیقا همینطوره ک میگی

باطایفه شوهر اصلا نباید خودمونی شدحتی همون جاری یموقع میبینی ورق برگشتو دشمنمون شد 

ما هر وقت میریم چون برادرش و خواهرش و خواهرزاده هاش تو یه محله هستن شوهرم فقط یه وعده خونه خواهرش می ...

فهم شوهر توی این موارد خیلی مهمه. اوایل که به من می گفت حتما خودت کاری کردی و مقصری ،بغض میکردم، بعدا میگفت هیچی نباید جواب بدی. الانم مثلا قبول کرده رفتارشون مضخرفه میگه تو نباید ناراحت بشی. واقعا برام عجیبه. 

دقیقا همینطوره ک میگی باطایفه شوهر اصلا نباید خودمونی شدحتی همون جاری یموقع میبینی ورق برگشتو دشمنم ...

البته جاریم هم یه رفتارایی داره. تا می بینه بین من و مادرشوهرم یه کم شکرآبه سریع میره اونطرفی و هی زبون می ریزه یا بهش می چسبه. ولی قلبا باهاشون بده.

من بدبختی یا خوشبختیم اینه دورو نیستم و ناراحتیمو متاسفاته نمی تونم خیلی مخفی کنم یا اون لحظه طرفو تحویل بگیرم و باهاش حرف بزنم. اما اون بلده .