2777
2789
عنوان

کیا رابطشونو با خانواده شوهر محدود کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
فهم شوهر توی این موارد خیلی مهمه. اوایل که به من می گفت حتما خودت کاری کردی و مقصری ،بغض میکردم، بعد ...

خدا رو شکر شوهر من میدونه ک خواهرش بین من و زنداداشش فرق میزاره چون چند بار رفتار خواهرشو دید ازون ب بع اگه من بگم خودت برو من نمیام کاری بهم نداره وخودش تنهایی میره

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو ک راست میگه خودتو تغییر بده بقولی انقد قوی باش ک طوفانم اومد نتونه حالتو خراب کنه متاسفانه این ...

کاش بتونم. تا یه تلنگر میزنن یاد همه ی رفتارای زشتشون میفتم و غصه هایی که خوردم. 

کاش بتونم. تا یه تلنگر میزنن یاد همه ی رفتارای زشتشون میفتم و غصه هایی که خوردم. 

سعی کن خودتو قوی کنی این زنای ترکیه ای رو میبینی توفیلما چجوری حفظ ظاهر میکنن و اصلا کم نمیارن یکم ازشون یادبگیر

فیلمای ترکیه ای خیلی خوب این چیزارو یادمیدن

فیلم سیب ممنوعه ینمونشه ک خیلی باحاله اگ ندیدی حتما ببین

اندر و ییلدیز دوتا شیطانن🤣🤣🤣

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

البته جاریم هم یه رفتارایی داره. تا می بینه بین من و مادرشوهرم یه کم شکرآبه سریع میره اونطرفی و هی ز ...

خیلی باسیاسته اما تونیستی ازکجا معلوم همدردیاشم همش کشک باشه خیلی بهشون اعتماد نکن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خب هربارم بگه آی سرم آی دلم نهایتا ده بار جواب بده بعد شوهرش می‌فهمه میگه چرا همش بهونه میاری که نیا ...

ادم بخواد دنیا پراز بهونس همش ک نمیشه خودشو ب مریضی بزنه

و نمیگم ک کلاااا نره مثلا ماهی یبار بره 

اگ ی برنامه و هدف توزندگیش داشته باشه ک کلا بهونش جوره و کسی نمیتونه حرفی بزنه

بمن میگفتن چرا نمیای و فلان میگفتم مشغولم با کارای خونه کلی کارریخته بود سرم نتونستم بیام

مگه کارای خونه میذاره ادم ب چیزای دیگه برسه

باخنده و خوشرویی و اوناهم بهم حق میدادن

اتفاقا ادعا داره منطقی ترین و دانا ترین آدمیه که من دیدم.

مردا همشون ادعای عقل کلی دارن عزیزم این چیز عجیبی نیست