2777
2789

سلام بچه ها. شوهر من از این قضیه که رابطش با خانوادش محدود بشه هراس داره و دائم به من سرکوفت میزنه که نباید از کاراشون و رفتاراشون ناراحت بشی و بعدش بیایی به منم بگی. من تصمیم گرفتم روابطمو محدود کنم. دیر به دیر برم. میدونم با حرفا و رفتارشون اذیتم میکنن. شما چه پیشنهادی برای من دارید که کمتر اذیت بشم و تهش چه عواقبی داره؟

از ابتدا محدود بوده اینطوری چالشی نداریم با هم فقط مناسبتی همدیگه رو می‌بینیم معمولا دوبار یه بار تولد بچه هاشون یه بار عید. البته خواهر و برادرش منظورم بود

Belle سابق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یجوری رفتارنکن که شوهرت حس کنه با خونوادش دشمنی داری باهاشون خوش برخورد باش بگو بخندکن ولی زیادی صمیمی نشو رفت امدتو محدود کن ولی نگو نمیخام ببینمشون گاهی یه بهونه بیار مثلا کار داشتم نتونستم برم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بهتر عزیزم دوری و دوستی نمیخواد بشوهرت مستقیم بگی نمیامو میخوام کمتر برمو فلان چون اولا ازدستت ناراحت میشه دوما متوجه تنفرت میشه ک اصلا براش خوشایند نیست 

سوما حتما سراین مساله بگو مگو و بحث میشه

بهتره اصلا حرفی درموردشون نزنی 

ایرادم نگیر 

هروقت برنامه رفتن داشتین غیرمستقیم یکاری کن نری 

مثلا خودتو بزن ب مریضی شکم درد سردردی چیزی 

یا انقد کارسرخودت بریز ک بهونه بشه برا نرفتنت

اینجوری نمیخواد چیزیوتوضیح بدی یابحث کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من که در سال دو یا سه بار به دیدن خونواده شوهرم میرم اونم فقط به خاطر همسرم چون هر وقت میرم دلم میگیره با اینکه همسرم میگه خیلی منو دوست دارن اما من دوست داشتنی از روی رفتاراشون نمیبینم به خاطر همین به این جمله خیلی اعتقاد دارم دوری دوستی میاره 👌

.

من هیچ وقت پیشنهاد نمیدم ک خونه خواهرش یا برادرش بریم مواقعی هم ک خودش میگه بریم یا عیداست یا مناسبتی ک اونا دعوتمون کرده باشه که اونم بعضی مواقع فقط خودش میره

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
من که در سال دو یا سه بار به دیدن خونواده شوهرم میرم اونم فقط به خاطر همسرم چون هر وقت میرم دلم میگی ...

دقیقا،تو منی یا من توام

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
از ابتدا محدود بوده اینطوری چالشی نداریم با هم فقط مناسبتی همدیگه رو می‌بینیم معمولا دوبار یه بار تو ...

متاسفانه ما هفته ای حداقل یکبار باید بریم. همش نگران رفتار تند مادرشوهرمم. آدم عوضی نیست ولی یهو با حرفاش و لحن بدش دل می شکنه. تا حالا هزار بار این کارو کرده.