2777
2789

بچم بیش فعاله اما دارو ندادم 

شما اگه  دارو دادین چند سال دادین چطور بوده تاثیر داشته پسرم ۴ سالشه میخوام خودمو بکشم دیگه کم اوردم.

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

چطوري ميفهميد پيش فعاله يا جزو شيطونياشه 

من بچه اولمه بچه هم اطرافمون نيست بدو بدو خيلي ميكنه اما بچه ايي نيس كه بقيه رو بزنه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش فعالی از صفراست صفراش را درمان کن تو هر غذایی که میپزی سرکه خمری انگور بریز سعی کن آلو و میوه تر بدی بخوره لواشک خانگی ترش درست کن بده بخوره رب انار ،خرفه یا خودش یا تخمش را بده بخوره

دارو نده یه دوره ای داره خودش خوب میشه ..بهتره مشاوره ببریش..انرژیشو تو پارک تخلیه کن

خونه ما ۳ طبقس ساعت ۶ مه از خواب پا میشه تمام فکر و ذکرش به بیرون موقع غذا خوردن باید یه جای بدنش دست یا پاش تکون بخوره کارتون نمی بینه گوشی نمیگیره چون مجبوره بشینه 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بیش فعالی از صفراست صفراش را درمان کن تو هر غذایی که میپزی سرکه خمری انگور بریز سعی کن آلو و میوه تر ...

تاثیر داره واقعا

دارو نده یه دوره ای داره خودش خوب میشه ..بهتره مشاوره ببریش..انرژیشو تو پارک تخلیه کن

هی خواهر از ۶ صبح بیداره کجا ببرم پارک یک ساعت خوبه بعدش بیام خونه همون اش و کاسه است 

چطوري ميفهميد پيش فعاله يا جزو شيطونياشه  من بچه اولمه بچه هم اطرافمون نيست بدو بدو خيلي ميكنه ...

ببین اگه نمیتونه کارتون ببینه یا بشینه بازی کنه یا کلا نمی تونی حتی ده دقیقه نشسته ببینی اونوقت بیش فعاله