2777
2789
عنوان

غلط کرد هر کی اینو گفت که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 56 پست
برعکس حرفتو تو عمل دیدم ،اتفاقا اونایی که بنده مهر و محبت مادرشون نبودن اکثرا جونشونو واسه زنشون مید ...

نمونه بارزش برادرای خودم که سال تا سال یاد مامانم نمیکنن ولی تنبون زنشونو هم میکشن بالا

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه بارزش برادرای خودم که سال تا سال یاد مامانم نمیکنن ولی تنبون زنشونو هم میکشن بالا

دیدی گفتم؟ اینستا داری لینک بدم داستان یه بینوایی رو بخونی که عین عنوان تاپیک توعه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اینی که میگی حقیقت محضه، من که دیدم اینطور بود هرچی از مادرشون بیشتر فاصله عاطفی داشتن بیشتر عاشق زنشون بودن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ازصمیم قلبم برات ناراحت شدم و متاسفم 

منم بعد12سال شوهرم خیانت کردو بخاطرش پای پسرم شکست من اولین بار توعمرم کتک خوردم 

جدی پای طلاق وایسادم وگفتم ازت متنفرم 

آدم شد 

هیچ حسی بهم نداریما 

اوایل مثل شما میگفتم دوسش دارم وااای خاطرتم وای زندگیم وای فلانم 

فهمیدم کرم از شوهرمنه 

شوهرمن نخواد احدی نمیتونه نزدیکش بشه و انقد وقیح بشه 

من رفتم یارو رو پیداکردم زدمش 

شوهرم وقیح ترشد باورت پیشه 

مراقبه میکنم از راگول خواستم محبتشو ازدلم بیرون کنه بتونم به پسرم وآینده اش فک کنم 

اونم هرکاری دلش میخوادبکنه 

وشده .این آدم برام بی ارزش ترین چیزه انگار دسته مبله یا میز تلویزیونه خداشاهده 

اصلا برام مهم نیست بره با همون خانوما ادم شده ولی دیگه به دردمن نمیخوره با همونا بره 

منم توخونم نشستم با بچم خوشم تمام