2777
2789
عنوان

غلط کرد هر کی اینو گفت که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 56 پست

بچه ننه بودن بااین موضوع فرق داره پسرایی که مادر گرسنه هستن به قول اقای طهان یا نافشونو از مادر و پدر نبریدن رو با مردایی که بلوغ فکری بالایی دارن و جایگاه پدرو مادر و همسر رو محفوظ نگه میدارن یکی نیس اینارو باهم قاطی نکنین 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا انگار همیشه بچه پدر و مادرشون می مونن هیچ وقت نمیخوان بفهمن که تشکیل خانواده دادن من یه نفر رو ...

الهی پر پر بشه که منو بیچاره و دو بچه رو بدبخت کرد😭😭😭😭😭💔💔💔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بعضی پسرای ایرانی نه همه بعد ازدواج یهو عشق والدینشون کوه آتشفشان میشه و از زنشون مایه میزارن و هیج کدوم بی بته نیستن 

مادراشون هم با غریبه دیدن عروس و یاد دادن به گل پسرشون که به این رو نده و اون غریبه هست قشنگ یک زندگی رو با کمک خود پسر  خراب میکنن بعد که دختر بیچاره در رفت میگن زن زندگی نبود وگرنه میسوخت و می‌ساخت 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
الهی پر پر بشه که منو بیچاره و دو بچه رو بدبخت کرد😭😭😭😭😭💔💔💔

وقتی دیدید این طوریه چرا بچه دار شدید 

نامزدی هم برای همینه که قبل عقد و ازدواج به شناخت برسید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نی نی یاراومد؟

نمیدونم.من خودمم نی نی یارو تگش کردم اگه هم اومد وتعلیق شدم مهم نیست ولی حلالش نمیکنم چون ناحق یهو اومد نفرین کرد.اصلا حالمو بد کرد خاکبرسر عقده ایش کنن.تازه اخرش میگفت این توهین میکنه از کدوم تیمارستانی فرار کرده.حالا انگار خودش ملکه ادب ونزاکت بود

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وقتی دیدید این طوریه چرا بچه دار شدید  نامزدی هم برای همینه که قبل عقد و ازدواج به شناخت برسید ...

بعد از بدنیا اومدن بچم فهمیدم که خیلی دیر بود ضمن اینکه خودمم وابستش شده بودم و از همه مهمتر ظاهرش عالی و اوکی بود کسی حرفمو باور نمیکرد😔

بعضی پسرای ایرانی نه همه بعد ازدواج یهو عشق والدینشون کوه آتشفشان میشه و از زنشون مایه میزارن و هیج ...

عشقشون میدونی چرا فوران میکنه؟

چون تا زمانی که مجرد هستن مادر و خواهراشون بهشون اهمیت نمیدن

تا ازدواج کنه میشه عزیز دل مادر و خواهراشون 

ایناهم که تشنه محبت مادرشون هستن چون تا اونموقع محبت ندیدن از سمت خانواده

پس اینطوری میشه که عشقشون فوران میکنه

بابای من دقیقا این شرایط رو داشت

مجرد بود سال تا سال خبری از پسرشون نداشتن تا ازدواج کرد هر روز زنگ و چرا بهمون سر نمیزنی و این حرفا

نمیدونم.من خودمم نی نی یارو تگش کردم اگه هم اومد وتعلیق شدم مهم نیست ولی حلالش نمیکنم چون ناحق یهو ا ...

بیخیال

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

برعکس حرفتو تو عمل دیدم ،اتفاقا اونایی که بنده مهر و محبت مادرشون نبودن اکثرا جونشونو واسه زنشون میدن ،چون رابطه عاطفیشون با مادرشون عالی نیست

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بعضی پسرای ایرانی نه همه بعد ازدواج یهو عشق والدینشون کوه آتشفشان میشه و از زنشون مایه میزارن و هیج ...

خدا نیامرزه مادر شو که بدبختم کرد با این حرومزاده ای که به جون من انداخت 

اتیش به قبرش بباره که میدونست پسرش منو نمیخواست ولی اومد خواستگاریم😔😭😭😭😭😭

[QUOTE=248284215]قابل توجه اونایی که میگن هر کی از خانوادش بگذره بیاد طرفت یه روز از شمام میگذره [/Q ...

دیگه اونی که مستقل باشه تو مشت بابا ننش نباشه اگر بدون اونا بیاد سمتت قابل اعتماد هست و نباید با این اعتقاد ردش کرد