2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان اگه دوس داری بزن خب. بعدش مدیریت بیمه هم بزن. بعد حقوقم بد نیس ولی خب روند طولانی و سختی داره معلوم نیس کی به درآمد برسی. حسابداری خوبه شرکت ها خیلی میگیرن. روان شناسی هم رشته خوبیه ولی تو کشور ما درآمد انچنانی نداره

من دلم حقوق میخواست نرفتم حق الناس واسم خ مهمه تو این شغل کمه مگ خ خ رعایت کنی و هر پرونده ای برندارید 

بین روانشناسی و حسابداری شانس حسابداری شاغل بشی بیشتره روانشناسی کلاسش بالاتره از حسابداری

من شنیدم حسابداری ولی دقیق نمیدونم اگه فرهنگیان میشه رفت من بودم میرفتم فرهنگیان

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بستگی داره 

اگر علاقه داری و حمایت مالی خانواده و پشتکار بالا حقوق

اگر میخواهی جذب معلمی بشی روانشناسی  میتونی تو استخدامی های شرکت کنی علوم تربیتی و روانشناسی برای معلمی برمیدارند 

حسابداری برای خانم فقط دانشگاه ارزش ندارن باید در کنارش بری موسسه های خصوصی و دوره های مختلف نرم افزار ها رو بگذرونی و..... اونوقت امکان کار براتون میشه

خب چرا نمیری فرهنگیان پس از اولم میدونی استخدامی

برای اولویت بعد فرهنگیان میخام بزنم اول فرهنگیان بعدش اولویت هامو فعلا بچینم حالا انشالله ک همون فرهیان قبولم ب اینا نیاز نی