2777
2789
بستگی داره  اگر علاقه داری و حمایت مالی خانواده و پشتکار بالا حقوق اگر میخواهی جذب معلمی بشی ...

از درامد حسابداری خبر نداری؟

پشتوانه مالی زیادی ندارم اینه بخام زیاد خرج کنم برا دانشگاه سخته ... 

برای اولویت بعد فرهنگیان میخام بزنم اول فرهنگیان بعدش اولویت هامو فعلا بچینم حالا انشالله ک همون فره ...

ایشالله قبول شی واسه خانوما معلمی از همه چیز بهتره من چند تا کارمند دوربرم هستن همه میگن کاش معلم بودیم به خاطر تعطیلی هاش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیان اگه دوس داری بزن خب. بعدش مدیریت بیمه هم بزن. بعد حقوقم بد نیس ولی خب روند طولانی و سختی دا ...

مدیریت بیمه بازار کار و حقوقش چجوریه ؟

برا روانشناسی میگن حتی روزانه باید خرج کنی تا بتونی روانشناس بشی اما من نمیتونم زیاد خرج کنم

از درامد حسابداری خبر نداری؟ پشتوانه مالی زیادی ندارم اینه بخام زیاد خرج کنم برا دانشگاه سخته ...&n ...

بببین عزیزم  حسابداری توی دانشگاه چیز خاصی یاد نمی‌گیری متاسفانه برای جذب بازار کار باید دوره های لازم رو از موسسات معتبر یاد بگیری نمی‌دونم الان هزینه هاشون چنده ؟؟ سرچ کن و تو شهر خودتون سر بزن و بپرس 

اگر  بری دانشگاه شاگرد اول باشی بورس میشی برای ارشد  و خیلی درست عالی باشه استادا حمایت میکنن که کلا افراد کمی رو اینطور دیدم  

یا آزمون استخدامی بانک ها و شرکت ها و.... که اکثرا روزمه می‌خوان پس باید از همون ترم اول بری دوره بگذرونی نزاری بمونه بعد از فارغ التحصیلی که اشتباه محضه 

معلمی بیشتر از علوم تربیتی و روانشناسی بر میدارن 

حقوق هم که مسیر سخت تری داره وکالت قبول سی ولی بازم میگم دانشجوی تاپ درسی جای خودشو باز می‌کنه

مدیریت بیمه بازار کار و حقوقش چجوریه ؟ برا روانشناسی میگن حتی روزانه باید خرج کنی تا بتونی روانشناس ...

روان شناسی کار انچنانی براش نیست. بیمه خوبه. فرهنگیان دوس نداری ؟

روان شناسی کار انچنانی براش نیست. بیمه خوبه. فرهنگیان دوس نداری ؟

اولویت بعد فرهنگیانم اول فرهنگیان انشالله ک قبول میشم برا اینکه بعدش خالی نباشه 😅