2777
2789

واقعا موندم چه رفتاری نشون بدم در برابرش 

من امروز سرکار بودم خسته برگشتم خونه غذا بخورم استراحت کنم باز دوباره بزم سرکار که مامانم زنگ زد گفت شب مهمون داریم البته داداشم اینا مهمون داشتن و اونا هم خونشون طبقه پایین ما هس، گف داداشت گفته برو کمک فاطمه (زنداداشم) کن منم مجبور بخاطر اینکه داداشم ناراحت نشع رفتم خونشون اولش، کع کجا بودی خدا نکنه از تو کمک بخوان هیچ وقت نیستی حتی نذاشت سلام کنم منم گفتم سرکار بودم خودت که میدونی گفت بچع رو بردار ببر باشگاه منم خسته بردمش باز برگشتم گفت من میخام غذا درست کنم خونه و اتاقا گردگیری همه چی با تو منم گفتم حتما دوبار انجام میدم 

اونم داد زد گف نمیخای تمیز نکن برو خونتون منم لجم گرف رفتم اتاق رو شروع کرذم به تمیز کرذن یه لحظه دیدم گوشیم نیس رفتم تو اشپزخونه گفتم با گوشیت یه زنگ بزن ببینم گوشیم کجاس مامانشم اومدع بود منم یه سلام خشک خالی کردم گف یه دقیقه اومدی تمیز کنی هی به هر بهانه میای تو خونه زنگ نمیزنم گفتم زنگ بزن میرم تمیز مکنم گفت نمیخاد برو خونتون مامانشم از اونور رو مبل لم داده بود داد زد منت اینو نکش خودم میرم تمیز میکنم منم انقد حساسم بغض کرده بودم اومدم حرف بزنم اشکام ریخ خیلی رو مخه این حساس بودنم رفتم تو اتاق بی توجه به حرفشون تمیز کردم خیلی بهم برخورده بود داشتم جارو میکشیدم که بچه کوچیکشون اومد تو دست پا منم هی میگفتم برو برو اومد جارو برقی رو مثل وحشیا از برق کشید گفت نمیخاد تمیز کنی منم دیگه صبرم تموم شده بود برگشتم طبقه بالا خونمون واقعا موندم چی بهش بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که چه آدمایی پیدا میشن .خودش تمیز کنه به بقیه چه که کاراش رو انجام بدن .من با چهار تا بچه تا به حال به یکی نگفتم یه دونه ظرف جا به جا کنه .حرص خوردم.من جای تو بودم حرف نمی‌زنم باهاشون 

من اگه جای شما بودم نمی‌رفتم اصلاداداشت هم ناراحت بشه حقشه خانومش تنهاکاراشوبکنه نوکرزنش که نیستی چقدم پررو ورومخه زن داداشت شمام دیگه اصلاپایین نروچندوقت محل بهش نزار

زنداداشته.....وای چقدربی احترامی بهت کرده و صدات درنیومده.اه اه

خیلی بیشتر از چیزی که هس بی احترامی میکنه منم بخاطر اینکه داداشم ناراحت نشه چیزی نمیگم 

الانم مطمئنم داداشم از سرکار بیاد بهش میگه این خواهرت اصلا کمکم نکرده

خب عزیزم وقتی اینجوریه به داداشت بگو ک توقع نداشته باشه با چنین رفتاری ک باهات داره زن داداشت کمکم ازت بخواد .

بعدشم وقتی سر کار بودی لزومی نداشت بری خسته بودی بهشون میگفتی  سرکار بودم خستم نمیتونم خب چرا خودتو اذیت میکنی 

اخی عزیزم چطوروایسادی اونجااینقدبهت بی احترامی کنن،معلومه اینقدبهشون رودادی که اینجوری برخوردکردن،،حالاناراحت نباش کاریه که شده،،ازاین به بعدباهاش سرسنگین باش ورسمی برخوردکن تامجبوربشه بهت احترام بذاره،اینقدرسمی باش تااوکی بشه