2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ببینین برم خونه مادر شوهر اینا یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 48 پست

همه این رفتارا و توهینای خوانواده شوهر به علت بیزبون بودن و طرفدار بودن شوهرامونه که واسه ما ارزش قائل نیستن به شوهرت بگو زنگ بزنه بگه به زن من کار نداشته باشید بارداره اگه چیزیش بشه من میدونم و شماها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چی گفتی در جوابش؟؟ 

جواب دندان شکن لازم نیس خیلی مودبانه همون موقع باید میگفتین من که استراحت مطلقم دکترم اصلا اجازه کار سنگین نمیده بهم نمیتونم بیام 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
دعوت چی اون میگه بیا کارامو بکن پیش مهمون کم نیارم

حالا شما قسمت دعوت رو فاکتور بگیر و همین جواب رو بده

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
باخنده وخوش خلقی بگو عزیزم من انشاالله نزدیک ناهارمیام،خیلی دلم میخواست همراهتون باشم توی پخت غذا ود ...

اسی این خیلی خوبه ، همینو بگو

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
واقعا این پرسیدن داره؟ 

بخدا الان بیدار شدم شکمم همش صدا میده از گرسنگی از بیرون غذا سفارش دادم ولی اینا اینقدر بیشعورن انگار مغز ندارن درک ندارن جالبه فردا مادر شوهرم اینا هم میان میخورن اگه اونا نبودن بهم سخت نبود اونام میان خب بگو خودتون غذارم درست کنید

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
همسرت هیچی نگفت وقتی شنید؟

نه متاسفانه اون خیلی بی زبون تشریف داره اون خودش تو آژانس کار میکنه تازه باید بره دنبال مهمونای اونا

بخدا الان بیدار شدم شکمم همش صدا میده از گرسنگی از بیرون غذا سفارش دادم ولی اینا اینقدر بیشعورن انگا ...

خب بگو نمیتونم و نرو 

یا موقع غذا برو 

خودت به خودت احترام بذار

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
همیشه تو مهمونیاشون تو غذا درست میکنی؟ اگه آره که توقعشون زیاد شده دیگه 

نه بابا این بار دوممه این مهموناشون یه لطفی در حق من داشتم اونسری جبران کردم براشون گفتم خوب پذیرایی کنم ولی انگار داره میشه وظیف

خب بگو نمیتونم و نرو  یا موقع غذا برو  خودت به خودت احترام بذار

نمی‌رم به همسرم میگم به خاهراش بگه برن کاراشو بکنن خدایی ندیدم زن باردار اونم شش ماه و سرکلاژی بره بشه مسئول پذیرایی یه ایل و تبار

خب بگو نمیتونم و نرو  یا موقع غذا برو  خودت به خودت احترام بذار

به همسرم این پیامو دادم الان 

به خواهرات بگو برن من بدنم خیلی سنگین شده به زور از پس خودمم برمیام بهشون بگو خودم نمیزارم بیاد چون نمیتونه و سخته براش