donyaaaaa67 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 879 عنوان بیاین از جن بگیم😐 202 بازدید | 21 پست الان بگیم فک کنم خیلی بهتره تا شب ک دیه ادم خابش نبره😐😂 1401/05/20 | 12:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_23 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1148 🤒🤒☠️☠️ تاریک ترین ساعت شب ، درست ساعته قبل از طلوع خورشید ! پس همیشه امید داشته باش ... ❤️❤️🌸🌸
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 فرار وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
athnamo عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2387 الان حال نمیده ادم نمیترسهنصفه شب خوبه من میتونم دوست خوب تو باشم:)
فارسبلوچم عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2792 جـــــــــــــــــن ➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
zibayyo عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1658 تروخدا نه من همینجوریش خواب ندارم گلم از چی میترسی اصلا شاید ترسناک نباشن یه چیزی که اسمش جنه ترس نداره که الان من خوندم جنا خودشونو شبیه گربه و سگ های سیاه درمیارن
ایرادی عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 4075 هله هله هله💃🏻💃🏻💃🏻 بغل تابوت من گریه نکن خودت باعث شدی اینجا بخوابم نمیتونم تورو بغل بگیرممم بدوتمومش کن خاکو بریز
ایرادی عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 4075 اخ جون جن ولی شب بهتره میترسیم دستشویمونم میگیره نمیریم یا اگرم بریم کلی تخیلات میکنم خخخ بغل تابوت من گریه نکن خودت باعث شدی اینجا بخوابم نمیتونم تورو بغل بگیرممم بدوتمومش کن خاکو بریز
zibayyo عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1658 یکی از دخترعمو های مامانم یک عالمه گربه داره میگه گربه ها بعضیاشون جنن میگه باهاشون خوب باشی هرچی بخوای برات میارن من که باورم نمیشه اما دخترخالم میگه اون گفته بوده میخواد یه بیماری بیاد
ایرادی عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 4075 الان حال نمیده ادم نمیترسه نصفه شب خوبه ناموسن بیا شب تایپک بزنیم خخخخ بغل تابوت من گریه نکن خودت باعث شدی اینجا بخوابم نمیتونم تورو بغل بگیرممم بدوتمومش کن خاکو بریز