2777
2789
عنوان

تجربیات انتقال جنین موفق

11590 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من ۴مرداد انتقال جنین داشتم از طریق IVF و خب مثل همه منم نگرانی هایی داشتم ک گاهی با خواندن مطالب این پیج ب ارامش میرسیدم و گاهی شدیدا تحت استرس قرار میگرفتم تصمیم گرفتم اگه انتقال جنینم مثبت شد بیام شرایطمو شرح بدم براتون شاید بتونم باعث ارامش شخصی بشم 

دوستان با توجه به مطالبی ک خوندم و همچنین با افرادی که شرایط مشابه داشتن صحبت کردم باید بگم که هرکس بسته ب شرایط بدنش موقعیت متفاوتی رو تجربه میکنه پس اصلا خودتونو با کسی مقایسه نکنید ک باعث استرس و پریشانی خاطرتون نشه چرا ک امید و ارامش مهمترین عنصر هستش و بدونید اگه خدا اون جنین رو برای شما افرید باشه هیچکس و هیچ چیز نمیتونه اونو ازتون دریغ کنه و برعکس پس توکل کنید ب خدا و خودتونو با تمام وجود بسپارید ب خودش

در ادامه من شرایط خودمو توضیح میدم و امیدوارم بتونه کمک کننده باشه براتون 

عزیزانم من روز انتقال صبحانه نیمرو خوردم خیلیا کله پاچه رو پیشنهاد میدن ولی من با توجه ب شرایط خودم ک سنگینم میکنه و حالت تهوع بم میده ترجیح دادم نخورم بعد از اون امپول پروژسترونم رو زدم و همراه تست کرونام رفتم کلینیک اونجا از قبل پروندمو تکمیل کرد بودم ی سری امضا میخواست و رفتم برای انتقال جنین ک ن درد داشت ن ترس تقریبا ۱ساعت بعدشم تو بخش بودیم و بعد اومدم خونه خیلی میگفتن اگه همون لحظه در قیمت زیر شکم احساس درد کنی یعنی گرفته نکنی نگرفته ک چرند توجه نکنید .... بعد ک اومدم خونه گفتن ۳روز باید استراحت مطلق باشه ک بهتر باشه ولی من چون کسی نبود امپولمو بزنه میرفتم کلینیک امپولمو میزدم ک همسرم با ماشین میبردم و برمیگشتم و بعد از اون من ب مدت ۱۷روز استراحت کردم اشپزی یا کار منزل نکردم در حد غذا خوردن دستشویی فرنگی رفتن در این حد تحرک داشتم سعی میکردم سر وقت داروهام بخصوص شیاف واژینالم رو استفاده کنم و از حالاتمم ویژگی خاصی نداشتم اصلا فقط اخرای هفته دوم دمای بدنم از حالت پایه که ۳۶.۲ بودم همیشه رسید بود ب ۳۶.۷ و یکم حالت تهوع داشتم ولی اخرای هفته دوم اوایل اصلا هیچ نشانه ای نداشتم فقط زیر دلم درد میکرد پس نگران نباشید اگه نشاته ای ندارید منم نداشتم خلاصه روز ۱۹ام من لکه بینی داشتم ک مصادف بود با پریودم ک خب یکم ترسیدم حس کردم حتما موفق نبود و پریودم داره شروع میشه با دکترم تماس گرفتم ایشون گفتن برم ازمایش خون و خداروشکر مثبت بود 

در کل هدف من از نوشتن این مطالب این ک امیدتون رو از دست ندید اگه براتون امکان داره ۲هفته استراحت کنید ولی مدام دنبال نشانه نباشید فقط جنین رو داخل خودتون تجسم کنید و ب خدا اعتماد کنید اگه برای شما باشه براتون نگهش میداره حتی اگه اسمون ب زمین بیاد ارزو میکنم همتون طعم شیرین مادر شدن رو بچشید ایمانتونو از دست ندید 

موفق باشید عزیزانم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش چمدونم رو باز کردم داخلش یه هزارپای کوچولو رو دیدم فک کن یه سال بود که در چمدون رو باز نکرده بودم و داخلش خالی بود و اون هزارپا سالم بود بدون هیچ چیزی پس چرا باید به خدایی که اون هزارپا رو توی چمدون سالم نگه داشته شک کنیم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
خوشبحالتون من ذخیرم پایین هستش موندم چکار کنم میترسم برم آی وی اف همون چیزی هم که دارم از دست بدم😭

توکل کن ب خدا ی عالمه روش هست برای باردار شدن فقط باید ایمانتو از دست ندی و نترسی انشالله میای پست تجربیاتت رو میزاری و همه بت تبریک میگیم عزیزم❤️

خیلی ممنون گلم خدا از دهنتون بشنوه انشالله شما هم به سلامتی نی نی رو بغل بگیرین و کیفش رو کنین .

تنها روشی که الان پیشنهاد میدن آی وی اف هستش اونم که احتمالش ۳۰ درصد هستش فقط😞

سلام عزیزم اولا خوشحالم که نتیجه ی اونهمه صبر و سختی مثبت بوده انشاالله که به سلامتی و دلخوش بغلش کنی 

میشه چندتا سوال ازت بپرسم ؟

من ماه بعد انتقال دارم ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم

شما هروز برای تزریق آمپول میرفتی بیرون از خونه؟

چندبار تا الان انتقال داشتین؟

ایندفعه که مثبت شدین چندتا جنین انتقال دادین؟

ممنون میشم جواب بدی عزیز

سلام دوستان...من هم مرداد انتقال دادم همزمان بود با دهه اول محرم..دیگه واقعن خسته شده بودم با اشک فراوان از ته قلبم توسل کردم به امام حسین علیه سلام و همون ماه باردار شدم..کارهای قبل انتقالم بادکش و حجامت و خوردن گرمی..بعد انتقال سه روز اول آناناس و پاچه گوساله و شیر سویا نشاسته .و ویتامین د۳ همراه با ویتامین ای که برا لانه گزینی خوبه..آرامش مثبت فکر کردن...امیدوارم هیچکس آرزوی داشتن فرزند به دلش نمونه

خوشبحالتون من ذخیرم پایین هستش موندم چکار کنم میترسم برم آی وی اف همون چیزی هم که دارم از دست بدم😭

اصلا اینجور نیست که فک کنی ذخیره ات تموم میشه اون هورمون مال همون ماهه و شرایط همون ماهه و بلاشک اگه روندت تغییر کنه، اون هورمون هم تغییر میکنه 

من ذخیره ام 2 بود، دوبار تخمک کشی کردم سه ماه بعد واسه چک رفتم 

آزمایش آخرم ذخیره ام شده بود 7 فک کردم اشتباهه رفتم سونو دیدم نه واقعا ذخیره ام تغییر کرده

شبا قبل از دوازده بخواب، استرس دوری کن، غذای سالم بخور هرچی خوراکی بسته بندی و کار خونه ای بذار کنار و روزی نیم ساعت تو هوای آزاد پیاده روی کن به لطف خدا مشکلت حل میشه

خانما نا امید نشید و در تلاش به بارداری، بینش وقفه نندازید

بالاخره بعد از ۷ بار انتقال ، قلب جنین تشکیل شد

داروهاتون را به موقع  مصرف کنید

آمپول پروژسترون را هردفعه به تناوب جای زدنش راعوض کنید،یکبار ران راست بعد ران چپ بعد باسن ران و بد باسن چپ ،تو ران خواستید بزنید بشینید و کنار ران جایی که از همه برجسته تره بزنید تا جای آمپول پروژسترون کهیر نزنه ،آب گرم نگذارید برای جنین گرما بده

شیاف پروژسترون را معقدی بزنید تا نخواهید یک ساعت بعد از زدن شیاف واژینال روش بخوابید

اگه قرص استرادیول دکتر نوشته حتما سر ساعت بخورید

مرکز خصوصی دولتی فرقی نداره ،من تو دولتی مثبت شد

هرچی خواستم خوردم بجز زعفران زرشک کرفس و دارچین و گشنیز و جعفری آلوئه ورا و کنسرو و غذای مانده ونوشابه و قهوه و  ....

چای خیلی خیلی کمرنگ درحد آبجوشه خوردم

سر کار هم بعد از انتقال جنین نروید ،من نمیدونستم. و فکر میکردم مثل بارداری معمولیه ،اما این طور نیست ،به هیچ وجه نروید سرکار

اگه کسی را دارید مثلا مامانتون ،برید پیشش بمونید تا مراقبت ازتون بکنه

در هر بار انتقال ،اگه کیفیت جنین خوبه و تعدا جنین ها کمه ، فقط یک جنین انتقال بدهید تا شانستون زیادتر بشه ،چرا؟

در انتقال یک قلو ۳۰ درصد شانس مثبت شدن هست ،اگه منفی شد ،یک جنین دیگه انتقال میدید که اونم شانس ۳۰ در صد هست ،یعنی درجمع ۶۰ درصد،ولی اگه دو تا جنین را باهم انتقال بدید شانس بارداری ۴۰ الی ۴۵ درصده بعنی ۲۰ درصد کمتر از دوتا انتقال جنین جداگانه

توی آی وی اف و انتقال جنین ،باید tsh زیر ۲/۵ دو و نیم باشه

حتما تیروئید را قبل انتقال و بالافاصله بعد از مثبت شدن چک کنید تا در صورت نیاز قرص لووتیروکسین مصرف کنید

اگه بعد از انتقال جنین گریه کردید و با هر کسی دعوا کردید نگران نشید ،جنین اگه کروموزوم خوب باشه میمونه و کاری به اعصاب خوردی شما نداره ،اما خب به هر حال میگن استرس پذیرش آندومتر برای جنین را کم میکنه ،بنابراین یک مدت نسبت به همه چیز بیخیال باشید

خانما نا امید نشید و در تلاش به بارداری، بینش وقفه نندازید بالاخره بعد از ۷ بار انتقال ، قلب جنی ...

چقدر گلی شما 

به تمام آرزوهای قشکتون برسید😘😘

بلاخره یک روز منم مادر میشم 
خانما نا امید نشید و در تلاش به بارداری، بینش وقفه نندازیدبالاخره بعد از ۷ بار انتقال ، قلب جنین تشک ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم منم باید ای وی اف کنم فعلا دارم تقویتی میخورم هنوز وارد سیکل پانچر نشدم

سلام عزیزم اولا خوشحالم که نتیجه ی اونهمه صبر و سختی مثبت بوده انشاالله که به سلامتی و دلخوش بغلش کن ...

آمپول را خودتون یا شوهرتون بزنه ،هر دفعه جاشو عوض کنید

من بار هفتم مثبت شد

هر دفعه یک جنین بیشتر انتقاا ندهید