2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بتامتازون قند بالا میبره با رژیم و پیاده روی کنترلش کن

من ده روز پیش دوز اولو زدم بعد سه چهار روز خودش نرمال شد قندم ، دیشب دوز دومو زدم امروز ناشتا 126 بود، میگم تو همین چند روز مشکلساز نشه؟! شماهم قندتو برد بالا؟ هفته چند بودین؟

خدایا شکرت💜
خب قندتونو هرروز چک میکردین؟ نمیدونم چرا قند منو انقدر برد بالا ، شما مشکلتون چی بود ک آمپولو زدین؟

اره دستگاه تست قند داشتم تو خونه چک میکردم 

امپولو جون از ۲۶ هفته دردام شروع شد دکتر گفت شاید بیشترم بشه زود دنیا بیاد واسه همین گفت امپول واسه ریه هاش بزن 

هفته ۲۸ زدم هفته ۳۶ بدنیا اومد دستگاه نرف 

تو این بارداریمم زدم 

اره اگ قند داشته باشی نسخه نمیکنن برات اکثر دکترا 

من قندم نرمال بود 

بعد چرا اینقد فاصله انداختی بینشون 

دو دوز رو تو دو روز زد 

من ۳ تا ی روز 

روز بعد ۳ تا دگ

معمولا به کسایی که قندشون بالاست بتامتازون نمیزنن قندو میبره بالا

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چقد زیاد شاید اشتباه کرده من برا دوتا بچه م زدم فقط دو دوز بودطی دو روز

ن عزیزم کلا شش تا هستش 

سه تاشو تو ی سرنگ میکشن میزنن جدا جدا نمیزنن 

۲۴ ساعت بعدم سه تا دگ تو ی سرنگ 

این سری هم همینجوری زدم 

من ده روز پیش دوز اولو زدم بعد سه چهار روز خودش نرمال شد قندم ، دیشب دوز دومو زدم امروز ناشتا 126 بو ...

من باردار نبودم ، مصرف میکردم، بخاطر مریضی . و قندم بالا میرفت.

نترس ، نهایتش اینه بهت انسولین میدن.

من چون باردار نبودم ، موازی این داروها، قرص قند هم میخوردم تا خیلی بالا نره.

در کنار دارو حتما رژیم بگیر، خیلی بالا نیست استرس نگیر بنج و نون و شیرینی جات کلا تعطیل کن