الناجووونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 عنوان امشب خییییلی داغونم؛ هستین 148 بازدید | 6 پست امشب خیییلی اعصابم خرابه؛ احساس میکنم باز شوهرم داره یه گندی میزنه؛ اما اون خیییلی تیزه و خییلی کارها رو بدون اینکه من بفهمم انجام میده 1401/05/19 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126238 چ گندی بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 منم خاکتوسرم انقدر بد و بی اعصاب شدم به مامانم چرت گفتم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
الناجووونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 خیییلی زرنگه...زیر زیرکی با دخترا و زنا تیک وتاک میزنه یه چند باری مچشو پیامکی گرفتم
شالیزه_شبستانی عضویت: 1401/05/15 تعداد پست: 529 امروز با بچم رفته بود بیرون وقتی برگشتن و رفت سرکار بچم گفتم رفتن مغازه چیزی بخرن که با خانومه شروع ... بچه ت خوب زیرآب زده ها😉😉😅
الناجووونم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 بچه ها کسی نیست امشب یکم حرف بزنیم سرگرم بشیم