2777
2789
عنوان

با ۳۸۰۰ پشت کنکور بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برووووو اصلاااااا برای سال دیگه نمون اصلا معلوم نیست اوضاع چجوری باشه تازه الان ک عمومیا برداشته شده ...

من همیشه ارزو داشتم عمومی حذف بشه الان ک شده به نظرم حجم درس ها خیلی کمتر شده واقعا خوبه شرایط حداقل برای من

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

منطقه چندی

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
اگه به رشته دیگه ای هم علاقه داری نمون پشت کنکور شرایط شغلی رو هم در نظر داشته باش

متاسفانه فقط فیزیو نهایتا بینایی که هردو رتبه ی عالی میخوان

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
خیلی دوس دارم..چطور نمیاری اخه رتبت ک خوبه

تعداد دانشگاه هایی ک بینایی سنجی تدریس میکنن نسبت به بقیه رشته ها کمه بخاطر همین رتبه پایین تر میخواد

ولی خب از حدود رتبه اطلاع ندارم نمیدونم ایشون میاره یا نه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بمون بقیه ی رشته ها ارزش نداره  من خودم پرستارم واقعا ارزش نداره

جدا چرا ناراضی هستین؟

رتبت خیلی خوبه 

ظرفیت پزشکی و دندون و دارو و پرستاری زیاد شده به همین دلیل رو قبولی بقیه رشته ها هم اثر میزاره 

فیزیو ها رو همش بزن اگه پیراهای دیگه هم خواستی بزن 

اگههههه نیاوردی اونوقت باز کنکور بده

من خودم پشت کنکور میمونم

قشنگ فکر کن که میتونی بمونی یانه

نظر خانوادت چیه

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
من همیشه ارزو داشتم عمومی حذف بشه الان ک شده به نظرم حجم درس ها خیلی کمتر شده واقعا خوبه شرایط حداقل ...

اگه عمومی حذف شده تو بازم باید بخونی الیته تشریحی و ترمیم معدل کنی و مطمعنا تخصصیا سخت تر میشه و درصدا تو تخصصی بالاتر این ترمیم معدلم مثل کنکور نیست ک بگی امسال نشد سال دیگه اگه نهایی رو خراب کردی ینی دیگه اساسا بدبختی

متاسفانه فقط فیزیو نهایتا بینایی که هردو رتبه ی عالی میخوان

حالا انتخاب کن یا میاری یا نه دیگه

چیزی رو از دست ندادی

فقط چیزی ک فمر میکنی میاری و علاقه نداری رو اصلا انتخاب نکن یهو دیدی قبول شدی مجبوری بری

ظرفیت مازاد هم بزن

فییزو میاری باباااا 😐😐

تحقیق کردم نمیشه متاسفانه منم خیلی امیدوار بودم

اگه عمومی حذف شده تو بازم باید بخونی الیته تشریحی و ترمیم معدل کنی و مطمعنا تخصصیا سخت تر میشه و درص ...

نه تعداد دفعات امتحان دادن برای ترمیم معدل هم زیاد شده فقط یک بار نیست