2777
2789
عنوان

با ۳۸۰۰ پشت کنکور بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 116 پست
برووووو اصلاااااا برای سال دیگه نمون اصلا معلوم نیست اوضاع چجوری باشه تازه الان ک عمومیا برداشته شده ...

دلم پیش فیزیو گیره😫

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاری بابا  خیلی رتبت خوبه

متاسفانه مشکل اینه که رتبم فقط خوبه😂

اینا رتبه ی عالی میخوان

تو خیلی عجیبی همه اینارو میاریا نکنه رتبه ات با سهمیه این شده😑

نه بخدا یک درصدم سهمیه ندارم همون سهمیه ی منطقه ۳ رو ازم نگیذن باید کلامو بندازم هوا😂

نه تعداد دفعات امتحان دادن برای ترمیم معدل هم زیاد شده فقط یک بار نیست

فقط یکبار

هر چنتا درس که بخوای فقط شهریور یا دی یا خرداد

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
ترمیم معدل یبار بیشتر نمیتونی شرکت کنی اگه دیگه از پری روز قانون جدید گذاشتن نمیدونم

اره پارسال اینطور بود

امسال قوانین تغییر کرده بازم کسی ک میخواد ترمیم کنه باید بپرسه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
دلم پیش فیزیو گیره😫

☹☹میفهمم سخت انتخاب کنی بمونی یا چیزی که دوست نداری بری😞😞

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
فقط یکبار هر چنتا درس که بخوای فقط شهریور یا دی یا خرداد

عزیزم قوانین امسال عوض شده

پارسال اره همینطوری بود 1 بار مجاز بودن

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بابا ب قرآن رتبت خیلی خوبه مگه میشه نیاری

خب رتبم نمیگم بده اما برای فیزیو کافی نیس😓😫