2777
2789
عنوان

کیا خط لبخندشون رو فیلر زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی بوده، یه هفته صبر کن، ببین ۰ی میشه.

الان ۸ سی سی تو صورتمه خییییلیه،هر طرف ۴،ب غلط کردن افتادم شوهرم میگه این چ بلاییه سر خودت اوردی از غر زدنای این بیشتر ترسیدم تا خراب شدن صورتم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
۴ سی سی🥲

خب نباید گوش کنی. توی دوهفته 8 سی سی بزنی 

بار اول که زدی هروقت حس کردی باز داره خالی میشه مثلا بعد 3. یا 4 ماه نصف یا یک چهارم مقدار اولیه بزن یا باز صبز کن خالی تر شه 

دکترت بلد نیست عوضش کن

۴ سی سی🥲

۸ سی سی خییلیه که 

اصن طبیعی نیستتت 

من قبل عید رفتم با اینک خیلی عمیق بود خط لبخندم 

هر سمت ۱ سی سی زد 

خیلی طبیعی و خوب شد 

ایرانی زدم اثرش ۳ماهه بود الان بعد ۶ماه هنوز مث قبل نشده

خب نباید گوش کنی. توی دوهفته 8 سی سی بزنی  بار اول که زدی هروقت حس کردی باز داره خالی میشه مثل ...

اره صورتمو ب فنا داده حالا ب نظرتون چی میشه؟؟خوب میشم؟خودش گفت برا ترمیم باید دو هفته بعد وقتی رفتم گفت ۴ سی سی باز نیاز داره 🥲

۸ سی سی خییلیه که  اصن طبیعی نیستتت  من قبل عید رفتم با اینک خیلی عمیق بود خط لبخندم&nbs ...

وای تو رو خدا چکار کنم شوهرم منو میکشه ب نظرتون خ ب میشم؟خیلی ورم داره صورتم

اره صورتمو ب فنا داده حالا ب نظرتون چی میشه؟؟خوب میشم؟خودش گفت برا ترمیم باید دو هفته بعد وقتی رفتم ...

آره بابا یکی دو ماه دیگه خوب میشه 

ولی دیگه تا خودت حس نکردی نیاز داری نرو سراغ این چیزا