2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 51 پست
آره بخدا شوهرم میگه از سر برج باید از پولی که برا خرج خونه بود بزنیم بدیمش اجاره همش ناراحته میگه ای ...

انشاالله تاپیک خونه خریدنتو بزنی.

خدا بزرگه انشاالله از در رحمتش براتون برکت بباره 💖

😏
ایشالله  همه  مستجرا خونه دار شن و محتاج کسی نباشیم سخته خواهر

ان شا ءالله 😔🙏همش میگم اندازه ی کف دستم شده خونه داشته باشی فقط مال خودت باش منت رو سرت نباشه

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله تاپیک خونه خریدنتو بزنی. خدا بزرگه انشاالله از در رحمتش براتون برکت بباره 💖

خدا از دهنت بشنوه ممنون که دم غروب دعای زیبایی برام کردی از خدا هرچی میخوای بهت بده و به آرزوهات برسی♥️

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ان شا ءالله 😔🙏همش میگم اندازه ی کف دستم شده خونه داشته باشی فقط مال خودت باش منت رو سرت نباشه

عزیزم هیچ وقت از خدا کم نخواه انشالله صاحب بهترین خونه تو بهترین محله بشید..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
عزیزم هیچ وقت از خدا کم نخواه انشالله صاحب بهترین خونه تو بهترین محله بشید..

ممنون عزیزم ان شاءالله به حق این ساعت عزیز شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده 

ممنون عزیزم ان شاءالله به حق این ساعت عزیز شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده 

قربونت عزیزم همچنین..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من