بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما همه چی دوس داریم فقط نمیتونیم خرج الکی کنیم پول نیست😔
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عزیزم درکت میکنم من ۳ بار تو یماه اسبابکشی کردم بخاطر صابخونه های نامرد
بخدا صاحب خونه زجری بهم داده بجان بچه م ۲۰ شبه با استرس از خواب پا میشم دیگه تا صبح بیدارم فقط اشک میریختم
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خدا از صاحب خونه های بی انصاف نگدره انقدر گرون کردن مردم از شکمشونم باید بزنن
آره بخدا شوهرم میگه از سر برج باید از پولی که برا خرج خونه بود بزنیم بدیمش اجاره همش ناراحته میگه اینقد اذیت بشیم که حد نداشته باشه خدا از صاحب خونه نامرد نگذره با حقوق معلمی میشه زندگی کرد آخه