2777
2789

من دخترم 17 سالمه😕 موهام خیلی بلنده از کمر به پایین میرسع میخوام موهامو بزنم پسرونه کلا از موی بلند خوشم‌نمیاد تا الانم به خاطر پدرومادرم نزدم اما دیگه کاسه‌ی صبرم لبریز شده مادرم ک فهمید گفت موهای کوتاه اصلا بهت نمیاد همه میگن موی کوتاه بهت نمیاد اما من خودم میخوام موهامو بزنم و اینکع چادری هستم میترسم موهامو بزنم دیگع نتونم چادر سرم کنم چون سخت میشه راهنماییم کنید🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه موهات چ ربطی یه چادرت داره؟؟🤔🤔🤔خب پسرونه نز...تا سر شونه هات بزن ک کلیپس بگیره حداقل

😕 میخوام کلا کوتاه کنم مردونه.ی مردونه‌بزنم دیگه‌نمیشه چادر سرم کنم خب.... 

مهم نباشه برات همین خودت خوشت بیاد کافیه آرایشگر می تونه راهنماییت کنه کدوم مدل کوتاه بیشتر بهت میا ...

میترسم خراب کنن بعد اینکع خانواده پدریمم خیلی گیر هستن

😕 میخوام کلا کوتاه کنم مردونه.ی مردونه‌بزنم دیگه‌نمیشه چادر سرم کنم خب.... 

من واقعا ربطشو نمیفهمم😑😑😑خب موهات میره زیر روسری...تازه مردونه باشه ک کلبپس و کشم نمیخواد..کش چادرت میره پشت گردنت اصلا به موهات برخوردی نداره...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
میترسم خراب کنن بعد اینکع خانواده پدریمم خیلی گیر هستن

کی خراب کنه آرایشگر؟

ولشون کن مردم همیشه دنبال یه چیزی میگردن حال ادمو بگیرن

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

نههه خر نزنیااا بعدا پشیمون میشییی😐💔

😕چرا خب من عاشق‌موی کوتاهم 6 سالم بود زدم یه بار یعنی مادرم زد اون دوران انقدر خوب بود هیچوقت فراموش نمیکنم 11 ساله این موهارو دارم سرویس شدمممم

اره با چادر موی کوتاه سخته یه ذره ک بیاد تو گردنت واویلا عرق سوز میشه گردنت  الان راحت ببافشون ...

😕خب گرمه بابا میخوام کوتاه کنم میگن زشت میشی موندممممم

من واقعا ربطشو نمیفهمم😑😑😑خب موهات میره زیر روسری...تازه مردونه باشه ک کلبپس و کشم نمیخواد..کش چاد ...

بابا الان کاکل میزارم بالا سرم راااااحت چادر رو سرم میمونه وقتی کوتاه کنم میمونه بالا سرم یا نه؟ چادرم قجریه

😕چرا خب من عاشق‌موی کوتاهم 6 سالم بود زدم یه بار یعنی مادرم زد اون دوران انقدر خوب بود هیچوقت فرامو ...

من هیچوقت موهام از گردنم پایین نیومده ، مامان بابام خوششون میاد و البته خودم 

سختت نیست؟

سخت تلاش کن اما زندگی تو سخت نگیر