baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 عنوان کمک😕💔 میخوامموهامو کوتاه کنم میگن نمیاد بهت 218 بازدید | 25 پست من دخترم 17 سالمه😕 موهام خیلی بلنده از کمر به پایین میرسع میخوام موهامو بزنم پسرونه کلا از موی بلند خوشمنمیاد تا الانم به خاطر پدرومادرم نزدم اما دیگه کاسهی صبرم لبریز شده مادرم ک فهمید گفت موهای کوتاه اصلا بهت نمیاد همه میگن موی کوتاه بهت نمیاد اما من خودم میخوام موهامو بزنم و اینکع چادری هستم میترسم موهامو بزنم دیگع نتونم چادر سرم کنم چون سخت میشه راهنماییم کنید🥺 1401/05/19 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjaks عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 6281 اندازه موهات چ ربطی یه چادرت داره؟؟🤔🤔🤔خب پسرونه نز...تا سر شونه هات بزن ک کلیپس بگیره حداقل خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
0_lily0 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2316 مهم نباشه برات همین خودت خوشت بیاد کافیهآرایشگر می تونه راهنماییت کنه کدوم مدل کوتاه بیشتر بهت میاد ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 اندازه موهات چ ربطی یه چادرت داره؟؟🤔🤔🤔خب پسرونه نز...تا سر شونه هات بزن ک کلیپس بگیره حداقل 😕 میخوام کلا کوتاه کنم مردونه.ی مردونهبزنم دیگهنمیشه چادر سرم کنم خب....
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 مهم نباشه برات همین خودت خوشت بیاد کافیه آرایشگر می تونه راهنماییت کنه کدوم مدل کوتاه بیشتر بهت میا ... میترسم خراب کنن بعد اینکع خانواده پدریمم خیلی گیر هستن
hjaks عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 6281 😕 میخوام کلا کوتاه کنم مردونه.ی مردونهبزنم دیگهنمیشه چادر سرم کنم خب.... من واقعا ربطشو نمیفهمم😑😑😑خب موهات میره زیر روسری...تازه مردونه باشه ک کلبپس و کشم نمیخواد..کش چادرت میره پشت گردنت اصلا به موهات برخوردی نداره... خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
0_lily0 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2316 میترسم خراب کنن بعد اینکع خانواده پدریمم خیلی گیر هستن کی خراب کنه آرایشگر؟ولشون کن مردم همیشه دنبال یه چیزی میگردن حال ادمو بگیرن ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27234 اره با چادر موی کوتاه سخته یه ذره ک بیاد تو گردنت واویلا عرق سوز میشه گردنت الان راحت ببافشون راحتتری
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 نههه خر نزنیااا بعدا پشیمون میشییی😐💔 😕چرا خب من عاشقموی کوتاهم 6 سالم بود زدم یه بار یعنی مادرم زد اون دوران انقدر خوب بود هیچوقت فراموش نمیکنم 11 ساله این موهارو دارم سرویس شدمممم
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27234 نههه خر نزنیااا بعدا پشیمون میشییی😐💔 اولین پستت خیلی پر گهر بود😂😂
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 اره با چادر موی کوتاه سخته یه ذره ک بیاد تو گردنت واویلا عرق سوز میشه گردنت الان راحت ببافشون ... 😕خب گرمه بابا میخوام کوتاه کنم میگن زشت میشی موندممممم
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 کی خراب کنه آرایشگر؟ ولشون کن مردم همیشه دنبال یه چیزی میگردن حال ادمو بگیرن دورت بگردم بخدا انگار تجربه سختی داری😂♥️💔
baigemiv مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 41 من واقعا ربطشو نمیفهمم😑😑😑خب موهات میره زیر روسری...تازه مردونه باشه ک کلبپس و کشم نمیخواد..کش چاد ... بابا الان کاکل میزارم بالا سرم راااااحت چادر رو سرم میمونه وقتی کوتاه کنم میمونه بالا سرم یا نه؟ چادرم قجریه
raha_aaa عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 565 😕چرا خب من عاشقموی کوتاهم 6 سالم بود زدم یه بار یعنی مادرم زد اون دوران انقدر خوب بود هیچوقت فرامو ... من هیچوقت موهام از گردنم پایین نیومده ، مامان بابام خوششون میاد و البته خودم سختت نیست؟ سخت تلاش کن اما زندگی تو سخت نگیر