2777
2789

من وقتی 3 سالم بود خالم و شوهر خالم بهم ت‌ج‌ا‌و‌ز کردن 

یعنی منو می بردن توی اتاق و تمام لباسام رو در می آوردن و بهم دست می زدن یا نگام می کردن اون موقع هردوشون تمایل داشتن به تجاوز و بهم می گفتن اگر به کسی بگی می کشیمت

ولی الان که بزرگ شدم و اندام دارم شوهر خالم بیشتر تمایل داره به اینکه منو ببره توی اتاقو... 

خیلی ازش می ترسم برا همین سعی کردم هیچوقت باهاش تنها نشم 

هفته دیگه روضه خونشون دعوتیم اصلا هم برای شوهر خالم مهم نیست کجا باشه و چه مراسمی باشه فق دوست داره با من تنها بشه و بهم تجاوز کنه بدجوور 

من خیلی می ترسم می شه بگید باید چکار کنم لطفا 

چون می ترسم منو ببره توی اتاق و کارشو بکنه 😔

لطفا گزارش نزنید واقعا کمکم کنید عاجزانه 😭

فقط اونجا ک مراسم روضه هم میگیرن😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عوضیه از اون عوضی تر خالته😐

برو به مامان و بابات بگو تا خدایی نکرده.... بشه. 

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره!