من موهام تا باسنمه ولی یه عالمه موخوره دارم مجبورم کوتاه کنم...بخوام این مدل مو و رنگ مو رو بذارم حدودا چقدر هزینه میبره؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آرایشگر نیستم ولی پرسیدم این مدل بابه... کوتاهی خب بستگای داره طرف ما50 مسگیره اگه تا روی شونه ت باشه یعنی اندازه من 1ونیم میگیره واسه این. من هایلایت هم پرسیدم گفت 500
این مدل رنگ مو برای موهای اون قدی توی محله ی ما ۸۰۰ هزار تقریبا میگیرن . کوتاهی مو هم اگه از عکس به ...
چرا اخه رنگا اینقدر گرون شده خیر سرم از این رنگ خوشم اومد دفعه اوله خواستم دکلره کنم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍